«Maria»: Συγκλονίζει το πρώτο trailer της βιογραφικής ταινίας για την Μαρία Κάλλας – Δείτε την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της κορυφαίας σοπράνο (βίντεο)

Ανυπομονούμε!

Το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για την Μαρία Κάλλας με τίτλο, «Maria» βγήκε στην δημοσιότητα.

Η αφοπλιστική Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την διάσημη Ελληνίδα σοπράνο, με πολλά από τα γυρίσματα, μάλιστα, να έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και ένα γρήγορο μοντάζ που τη δείχνει νεότερη να εμφανίζεται σε γιοτ με τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον πρώην αγαπημένο της και μεγαλύτερο έρωτά της. 

Δείτε το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας:

Δεν γινόταν να υπάρχει ο Ωνάσης στην ταινία, καθώς ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής της.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Πάμπλο Λαρέν θα βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και στη συνέχεια θα προβληθεί στο Netflix, τον Δεκέμβριο.

Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί παραδέχτηκε ότι ο ρόλος της ως τραγουδίστρια της όπερας ήταν πρόκληση.

«Ήμουν τρομερά νευρική. Πέρασα σχεδόν επτά μήνες κάνοντας εξάσκηση. Ο σκηνοθέτης, με την αξιοπρέπειά του, με ξεκίνησε σε ένα μικρό δωμάτιο και με τελείωσε στη Σκάλα. Μου έδωσε, λοιπόν, χρόνο να μεγαλώσω. Φοβήθηκα να ζήσω στο ύψος της [Κάλλας]».

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Η ερωτική επιστολή της Μαρίας Κάλλας στον Αριστοτέλη Ωνάση για πρώτη φορά στο διαδίκτυο- "Είμαι δική σου - Κάνε με ότι θες" (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie - Ακολουθώντας την απόλυτη σταρ βήμα βήμα στη Βενετία: Άφιξη μαύρη τουαλέτα, μπεζ, όλες μίνιμαλ – Κατά γοήτευσε με το ύφος της μοιραίας, ολίγον φευγάτης (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ