H Fran Drescher στο The Nanny, δοξασμένα 90ς! Αναδρομή στην γκαρνταρόμπα της πιο extra νταντάς της TV - Μίνι, λακ, στρας (φωτό & βίντεο)

Δυνατή χαρακτηριστική φωνή, μια τρελή οικογένεια και μεγάλη δόση χιούμορ

Μίνι, λακ και στρας θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι λέξεις που περιγράφουν το στυλ της Fran Fine, της πιο extra νταντάς της τηλεόρασης!

Η σειρά The Nanny έκανε πρεμιέρα το 1993 (ως 1999) στο CBS και από τότε έχει χιλιοπαιχτεί σε επαναλήψεις.


Μάλιστα την δημιούργησε η πρωταγωνίστριά Fran Drescher μαζί με τον τότε σύζυγό της Peter Marc Jacobson. Έμπνευσή της η ζωή της όσο μεγάλωνε στο Queens της Νέας Υόρκης.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nanny (@thenannytv)

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά προγράμματα τόσο λόγο της επιτυχίας που έκανε, όσο και για την απίθανη γκαρνταρόμπα της «νταντάς».

Ρούχα με έντονα prints, γούνες και κοστούμια με σούπερ μίνι φούστες ήταν μερικά από τα πιο συχνά outfits της πρωταγωνίστριας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nanny (@thenannytv)

 

Δοξασμένα 90ς με τα 80ς να δίνουν ακόμα τον παλμό με βάτες, όγκους και τα φουντωτά μαλλιά που χαρακτήριζαν την Fran Fine.

 

 

Και αν η πρωταγωνίστρια είχε μια τραυματική εμπειρία στην ζωή της όταν κλέφτες μπήκαν σπίτι της και την βίασαν μαζί με μια φίλη της - μπροστά μάλιστα στον τότε άντρα της - η τηλεοπτική της περσόνα δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση τα όσα υπέφερε τότε.

 

Όταν ήταν στο σετ ήταν η Fine από το Queens. Δυνατή χαρακτηριστική φωνή, μια τρελή οικογένεια και μεγάλη δόση χιούμορ.

Ο χαρακτήρας που έστησε πολύχρωμος με τα outfits της The Nanny να ταιριάζουν απόλυτα με την προοδευτική, λαϊκή αλλά πάντα εξτραβαγκάντ νταντά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ