Fendi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022: Το παρελθόν και το μέλλον της Ρώμης συναντιούνται στη νέα συλλογή του Οίκου (φωτό - βίντεο)

 Ο Fendi γιόρτασε όλες τις γυναίκες στο σόου υψηλής ραπτικής του.

Η ζωή επέστρεψε ξανά στο Παρίσι, αφού εκέι πλέον χτυπά η καρδιά της Μόδας. Οι πασίγνωστοι οίκοι παρουσιάζουν τις συλλογές τους και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Fendi

Στην τρίτη του συλλογή υψηλής ραπτικής, ο Kim Jones αντλεί έμπνευση από την πόλη της Ρώμης με χιτώνες ή φορέματα στα οποία είναι τυπωμένα ρωμαϊκά αγάλματα. 

Το γαλαξιακό σκηνικό επιστημονικής φαντασίας που είχε στήσει ο Kim Jones για το σόου του μέσα στο La Bourse ήταν απόλυτα εντυπωσιακό.

Η haute couture συλλογές του για τον Fendi μοιάζουν πάντα με πτήση φαντασίας. 

Φωτισμένα θραύσματα από ρωμαϊκές καμάρες κρέμονταν από την οροφή, αιωρούνταν πάνω από τα λαμπερά βραδινά φορέματα, ενώ οι ζωγραφισμένες στο χέρι εικόνες ρωμαϊκών αγαλμάτων σε βελούδινα φορέματα, με υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από την Delfina Delettrez, έδιναν μαγική πνοή στην βραδιά! 

Αυτή τη σεζόν, ο Jones συνέχισε τη βραδινή του προσέγγιση, προτείνοντας μια σειρά από φορέματα που, όπως είπε, απεικονίζουν τη δεξιοτεχνία και τις τεχνικές που δεν μπορεί να δείξει στα ready-to-wear ρούχα του για τον Fendi σύμφωνα με το vogue.com

Ο σχεδιαστής μίλησε για την έμπνευση της συλλογής του. «Η Ρώμη, για μένα, έχει τόσα πολλά επίπεδα. Είναι μια τόσο αρχαία πόλη. Πάντα σκεφτόμαστε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον . Η ιδέα των διαφορετικών εποχών και η ίδια η πνευματική πλευρά της Ρώμης, που γίνεται σχεδόν ουράνια, σχεδόν διαστημική», είπε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ