Την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός (21.00) στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρει απέναντι της τους πρώην «ερυθρόλευκους» Κώστα Παπανικολάου & Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και μια φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, που έρχεται από «διπλό» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρει απέναντι της τους πρώην «ερυθρόλευκους» Κώστα Παπανικολάου & Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και μια φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, που έρχεται από «διπλό» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.



Ο Ολυμπιακός -μεταξύ άλλων- ποντάρει και στο... κατάμεστο ΣΕΦ, που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Back2back πρωταθλητών Ευρώπης, όπως έγινε και στην πρεμιέρα του Top 16.

Αγωνιστικά, για τους μεν γηπεδούχους εκτός είναι οι... γνωστοί απόντες Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι το νέο πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο νεαρός αντιμετωπίζει δερματικό πρόβλημα και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος έχασε τα τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην Αθήνα.

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την διάθεση που απαιτείται για να παίξουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχει σχέση τι έχει κάνει μία ομάδα όλη την χρονιά, αλλά πώς βρίσκεται σε κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα κάνει κοιλιά. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Εφές και την Φενέρ και δείχνει έτοιμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του θεσμού. Προτεραιότητα μου δεν είναι να εντάξω τους νέους παίκτες, αλλά να , αλλά να ανεβάσουμε εκείνους που έχουν ταλαιπωρηθεί σωματικά και ψυχικά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Δεν μας παρασέρνει η βαριά ήττα του Ολυμπιακού. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ήταν η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού αυτή που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα. Είναι από αυτά τα στραβοπατήματα που μπορεί να συμβούν σε μια ομάδα σε μία τόσο μεγάλη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως την Πέμπτη θα δούμε το καλό πρόσωπο της ομάδας που κατέκτησε τους δύο τελευταίους τίτλους στην Ευρωλίγκα. Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης. Έχουμε καλή ψυχολογία και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση μετά από δύο νίκες. Είμαστε σε καλή θέση στον όμιλο, αλλά γνωρίζουμε καλά πως όλα μπορούν πολύ γρήγορα να ανατραπούν. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να τονώσουμε κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας», ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ