«Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ»: To Netflix "ζωντανεύει" το διπλό φονικό των αδερφών που πυροβόλησαν τους γονείς τους (βίντεο)

Μία σειρά που δεν πρέπει να χάσετε

H ανατριχιαστική υπόθεση δύο αδελφών που δολοφόνησαν τους γονείς τους κατέφτασε στην πλατφόρμα του Netflix με τίτλο, «Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ» (Monsters).

Το Netflix πρόκειται να αποκαλύψει την τρομακτική ιστορία των δολοφόνων αδελφών Μενέντεζ, οι οποίοι σκότωσαν τους ίδιους τους γονείς τους (6 πυροβολισμούς δέχτηκε ο πατέρας, 10 ηη μητέρα) στην έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά ισχυρίστηκαν ότι οδηγήθηκαν στη δολοφονία αφού αντιμετώπισαν μια ζωή σωματικής, συναισθηματικής και σεξουαλικής κακοποίησης.


Η πραγματική οικογένεια στην πρώτη φωτογραφία και οι ηθοποιοί που την υποδύθηκαν

«Κάποιος σκότωσε τους γονείς μου!»

«Κάποιος σκότωσε τους γονείς μου!» φώναξε ο Λάιλ Μενέντεζ μέσα από την τηλεφωνική γραμμή σε ένα τηλεφωνητή του 100 αργά το βράδυ της 20ής Αυγούστου 1989.

Ο «κάποιος» τον οποίο κατηγόρησε παρέμενε μέχρι τότε άγνωστος, αλλά η κλήση -και ο ισχυρισμός που διατυπώθηκε κατά τη διάρκειά της- αποτέλεσε καταλύτη για την ενοχοποίηση του Μενέντεζ, που τότε ήταν 21 ετών, και του 18χρονου αδελφού του Έρικ.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν επτά χρόνια, αλλά αφού αποκαλύφθηκαν τα γεγονότα και επιβεβαιώθηκε τελικά η παραδοχή της ενοχής τους, θα έμπαιναν και οι δύο στο παλμαρέ των πιο διαβόητων δολοφόνων της Αμερικής.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: 

Ο Λάιλ, 55 ετών, και ο Έριν Μενέντεζ, 52 ετών σήμερα, καταδικάστηκαν το 1996 για τη βάναυση δολοφονία του πατέρα τους, Χοσέ Μενέντεζ, ενός ισχυρού στελέχους μουσικής βιομηχανίας, και της μητέρας τους, Μαρί Λουίζ «Κίτι» Μενέντεζ, πρώην βασίλισσας της ομορφιάς.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, τα αδέλφια αφηγήθηκαν πως κακοποιούνταν από τον πατέρα τους από μικρή ηλικία και αναγκάζονταν να αγγίζουν το ένα το άλλο όταν ήταν μικροί.

Οι δύο άνδρες κρίθηκαν τελικά ένοχοι και οι ισχυρισμοί τους για κακοποίηση κρίθηκαν απαράδεκτοι από τον δικαστή.

Η συγκλονιστική ιστορία συντάραξε τις ΗΠΑ, αφήνοντας πολλούς διχασμένους σχετικά με το αν άξιζαν ή όχι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή.

Τώρα, το Netflix πρόκειται να αναλύσει τους στοιχειωμένους φόνους και να ανακεφαλαιώσει τη δραματική δίκη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix και αποτελείται από 9 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας.

Ο Javier Bardem και η Chloë Sevigny υποδύονται τους José και Kitty Menendez, ενώ οι Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch πρωταγωνιστούν ως αδέρφια Lyle και Erik Menendez.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ