Πρεμιέρα για την Δανάη Μπάρκα σήμερα! – Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα mini, floral φόρεμα & χρυσά ψηλοτάκουνα – «Έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις» (βίντεο)

«Καλή αρχή και σε εμάς και σε εσάς. Για 5η χρονιά στο MEGA. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα με τίτλο «Πάμε Δανάη» στη μεσημεριανή ζώνη.

Η χαριτωμένη παρουσιάστρια για αυτή την μέρα ορόσημο της σεζόν έβαλε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα και χρυσά τακούνια.

Τα μαλλιά της ήταν πολύ ωραία χτενισμένα, ενώ το μακιγιάζ της σε nude αποχρώσεις.

«Καλή αρχή και σε εμάς και σε εσάς. Για 5η χρονιά στο MEGA. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι και φέτος, έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Μπάρκα αποθεώνει την Σέριφο: «Κάθε Αύγουστο είμαι εδώ, κάτι με τραβάει σε αυτόν τον τόπο – Το νησί που με κρατάει συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου» (φωτό)

«Θέλω να σας δείξω, πριν υποδεχτούμε τα παιδιά, πώς αντιδράσαμε όταν μάθαμε ότι πάμε μεσημέρι», ενώ έπειτα προβλήθηκε ένα βίντεο με την ίδια και τον Άρη Καβατζίκη να φωνάζουν τρομαγμένοι, ενώ είναι μάλλον σε ένα escape room.

«Θα σας αποκαλύψουμε νέες στήλες, νέες ενότητες. Κάποιος θα αναρωτιέται γιατί έχουμε άγχος. Δεν είναι κακό άγχος. Είναι αγωνία να φτάσει σε εσάς η δική μας χαρά», πρόσθεσε.


Η μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου και γιαγιά Τούλα στην πρεμιέρα της Δανάης!

Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Μπάρκα θυμάται μια viral στιγμή της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι» το ταίρι μου» - «Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί & μαζί της το έμαθα & εγώ το τραγούδι» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ