Μαρινέλλα: Απομάκρυνε τον Χρήστο Μάστορα από την επερχόμενη συναυλία της στο Ηρώδειο – Τι απάντησε ο τραγουδιστής (φωτό & βίντεο)

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα σήμερα το πρωί απομάκρυνε τον Χρήστο Μάστορα από την συναυλία που ετοιμάζει στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. 

Ο λόγος που η Μαρινέλλα τον έθεσε εκτός συναυλίας ήταν ότι δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα τους, χθες.

Από την άλλη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να παραστεί στην πρόβα, ήταν η ξαφνική αδιαθεσία του Χρήστου Μάστορα. 


Ο frontman των Melisses προχώρησε σε ανάρτηση και έγραψε:

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-24_145817

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Διαβάστε ακόμα: Απίθανη φωτογραφία! – Η Μαρινέλλα με την αγαπημένη της αδελφή, Λούλα – Μένουν μαζί πάνω- κάτω στο ίδιο σπίτι – «Νιώθω προστατευμένη μ’ αυτό το «κουκούλι» γύρω μου»

Διαβάστε ακόμα: «Υπάρχω»: Ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα του ως Στέλιος Καζαντζίδης – Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ