Ό,τι πιο γλυκό έχετε δει ποτέ - Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια & της Βασιλικής Μιλλούση έχει γίνει pro στην γυμναστική (βίντεο)

Αυτό το βίντεο θα σας φτιάξει την μέρα!

Μια πανέμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Οι Έλληνες αθλητές έχουν δύο κόρες την Σοφία και την Ελένη. 

Τα δύο κοριτσάκια είχαν γεννηθεί με σχετικά με μικρή χρονικά απόσταση μεταξύ τους, ενώ οι γονείς τους αποφάσισαν να τα βαφτίσουν και μαζί. 

Να σημειώσουμε πως οι δυό τους αν και έχουν βαρύ καθηνερινό πρόγραμμα, περνούν χρόνο με τις δύο κόρες τους εντός και εκτός σπιτιού, ενώ ουκ ολίγες φορές τις παίρνουν μαζί τους στο γυμναστήριο.

Όπως και να το κάνουμε είναι αξιοζήλευτη οικογένεια και πολύ αγαπημένη. 

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και η σύζυγός του ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα με τα παιδιά τους. 

Έτσι και αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να ανβάσει ένα υπέροχο βίντεο. Η μεγάλη του κόρη Σοφία κάνει γυμναστικές επιδείξεις και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει. 

 

@eleftherios_petrounias Η Σοφία κάνει Γυμναστική στο @Gymnastics Stars και εμείς το χάνουμε τελείως ! ??❤️ #sofia #gymnastics ♬ πρωτότυπος ήχος - Petrounias_Elef

 

Ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε το βίντεο στο tik tok και έγραψε: '' Η Σοφία κάνει Γυμναστική στο @Gymnastics Stars και εμείς το χάνουμε τελείως''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ