Σας αρέσουν τα γκοφρέ μαγιό ;Η Ρόζι Χάντινγκτον λανσάρει με δική της υπογραφή νέα collection & ενθουσιάζει (φωτο)

Η Ρόζι Χάντινγκτον  λάνσαρε την δική της σειρά με μαγιό σε συνεργασία με το διάσημο brand «Hunza G».

Ένα γρήγορο πέρασμα από τη σελίδα της Rosie Huntington-Whiteley στο Instagram και είναι σαφές ότι το 36χρονο μοντέλο και μεγιστάνας των επιχειρήσεων είναι ανυποχώρητα πιστή στη less-is-more προσέγγισή της στο ντύσιμο.

Η ίδια αφοσίωση ξεχειλίζει και από τις μάρκες της ντουλάπας της. Για σχεδόν πέντε συναπτά καλοκαίρια, τα μαγιό Hunza G ήταν η σταθερή επιλογή της Huntington-Whiteley για τις ημέρες στην παραλία.

Και σήμερα, η σειρά ομορφιάς της Rose Inc και η Hunza G ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημουργούν τη νέα συλλογή μαγιό με ένα μείγμα από μπικίνι σε ουδέτερους τόνους και ολόσωμα μαγιό με λαιμόκοψη.

"Συνάντησα τη μάρκα το 2018", λέει αποκλειστικά η Huntington-Whiteley στη Vogue. "Και εντυπωσιάστηκα αμέσως από αυτό το όμορφο γκοφρέ ύφασμα" .

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την μάρκα -την οποία επιλέγουν διασημότητες όπως η Rihanna, Jessica Alba και Hailey Bieber-  ειδικεύεται σε μαγιό που δημιουργούνται από ένα χαρακτηριστικό ύφασμα, το γκοφρέ.

H Ρόζι Χάντινγκτον δοκίμασε αρκετά μαγιό και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Τα μαγιό της Hunza G έχουν ύφασμα μαλακό με ανάγλυφη όψη που δημιουργεί ένα εφέ κυμάτων.

Το brand έγινε γνωστό το 1984 όταν δημιούργησε το εμβληματικό μίνι φόρεμα που φορούσε η Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Pretty Woman». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ