Συγκλονίζει η αγγελική φωνή της Αγάπης Τσακλίδου: Έξι μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Ακούμε την 22χρονη και κλαίμε... (βίντεο)

Η καθηγήτρια της Αγάπη Τσακλίδου, ανέβασε βίντεο με ερμηνεία της αδικοχαμένης κοπέλας

Πριν από μερικές ημέρες γιόρταζαν η Σοφία, η Ελπίδα, η Πίστη και η Αγάπη. Θα γιόρταζε και η Αγάπη Τσακλίδου, ένα από τα τραγικά θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Φοιτήτρια στο Βιολογικό του ΑΠΘ με αγάπη στο τραγούδι, η 23χρονη ήταν ένα από τα 57 θύματα του δυστυχήματος.

Το βίντεο συνοδεύεται από συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας προς την μαθήτριά της στη φωνητική:

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου . Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.. Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

Το συγκινητικό βίντεο

 

 

Διαβάστε ακόμαΤο eirinika δημοσιεύει για πρώτη φορά τη λίστα με τα ονόματα των 57 θυμάτων από τη τραγωδία στα Τέμπη – Δεν τους ξεχνάμε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ