Πειραιάς: Βροχή έπεφταν οι σφαίρες, μέρα μεσημέρι σε κατάμεστο σούπερ μάρκετ – Ένας νεκρός & ένας βαριά τραυματισμένος (βίντεο)

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία σύλληψη και μια προσαγωγή.

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα στον Πειραιά.

Τρεις Τούρκοι ένοπλοι μπήκαν μέσα σε σούπερ μάρκετ στην ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά, προκαλώντας πανικό σε πελάτες και υπαλλήλους του καταστήματος.

Ο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε μία σύλληψη και μια προσαγωγή.


«Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς, είδαμε υπαλλήλους να βγαίνουν έξω και να φωνάζουν την αστυνομιά και τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητοι. Τρομάξαμε, νομίζαμε πως μπορεί να είναι τρομοκρατική επίθεση» είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τον εντόπισαν άντρες της Άμεσης Δράσης σε κοντινό σημείο από το κατάστημα και τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στην είσοδο του σούπερ μάρκετ. 


Η Αστυνομία στην προσπάθεια να διαλευκανθούν τα κίνητρα του δράστη και η σχέση του με τα θύματα έχει ανασύρει ήδη παλαιότερες υποθέσεις με πρώτη τη δολοφονία έξι Τούρκων υπηκόων στη Λούτσα. 

Οι αρχές μιλάνε για αντίποινα και μαφία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ