Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εκπλήξεις & ανατροπές - Ελέγξτε τα συναισθήματα σας & γίνετε πιο ευέλικτοι

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα. Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. Στις 09:04 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:47 το απόγευμα που θα προχωρήσει στην Παρθένο. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που πρέπει σήμερα και ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει πολύ καλύτερα σήμερα και σας επιτρέπει να είστε λίγο πιο ευδιάθετοι. Τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας ιδιαίτερα αυτά που γίνονται εντελώς παρορμητικά και σας είναι και αχρείαστα. Στη διάρκεια της φάσης κενής πορείας της Σελήνης, που θα κρατήσει αρκετές ώρες από το πρωί στις 09:04 μέχρι τις 16:47 που θα προχωρήσει στην Παρθένο, αποφύγετε νέα ξεκινήματα, σημαντικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις προς τους άλλους. Μια φιλική σχέση ή η σχέση με κάποιον συνεργάτη μπορεί να σας στενοχωρήσει ή να σας καταπιέσει. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάπως πιο ασταθής παρά το σταθερό του ζωδίου που επισκέπτεται η Σελήνη είναι η σημερινή μέρα. Βλέπετε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές. Το απόγευμα και μετά από αρκετές ώρες που η Σελήνη θα διατρέχει ανεξέλεγκτη το ζώδιο του Λέοντα θα περάσει στη φιλική σας Παρθένο. Έτσι θα καταφέρετε τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάλετε αρκετό όγκο υποχρεώσεων μολονότι δεν θα έχετε φοβερά κέφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Λέοντα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Όμως τις πρωινές ώρες που συναντά τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου, μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά κάντε «κράτει» γιατί προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Θα είναι κρίμα να έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και να τα αφήσετε στη μέση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr