Σπάνια κοινή εμφάνιση του Πρίγκιπα William με τις ξαδέλφες του – Με super glam εμφάνιση οι ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana, γοητευτικός με royal blue σμόκιν ο γιός (φωτό)

Έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί...

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ χθες πραγματοποίησε μια πολύ σπάνια εμφάνιση με τις ξαδέλφες του, τις ανιψιές της Πριγκίπισσας Νταιάνας.

Όπως είναι γνωστό, Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι προστάτης φιλανθρωπικής οργάνωσης για τους αστέγους και ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα βραβεία Centrepoint που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ.

Ο διάδοχος του θρόνου ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός με το royal blue και βελούδινο σμόκιν του.

Ο γοητευτικός Γουίλιαμ και η κούκλα ξαδέλφη του Λαίδη Κίτι Σπένσερ σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση - Το "μήνυμα" στον πρίγκιπα Χάρι

Από την άλλη, άκρως εντυπωσιακές ήταν οι ξαδέλφες του, Λαίδη Κίτι Σπένσερ, η Λαίδη Ελάιζα Σπένσερ και η Λαίδη Αμέλια Σπένσερ. Οι τρεις τους είναι κόρες του αδελφού της Νταιάνα, Τσαρλς Σπένσερ.

Οι καλλονές δίδυμες Ελάιζα και Αμέλια φορούσαν και οι δύο αέρινα και μτεαξένια φορέματα στο γαλάζιο του πάγου, το οποίο πήγαινε αφάνταστα με τα κατάξανθα μαλλιά τους.

To iconic φόρεμα της μεγάλης τους αδελφής, Κίτι Σπένσερ ανήκει στη συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana Alta Moda 2021.

Εκτός από τον  Πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Λαίδη Κίτι Σπένσερ είναι προστάτιδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τους αστέγους.

Ανέβηκαν μαζί στην σκηνή με το ξάδελφό της.

Αυτή ήταν μια εξαιρετικά σπάνια στιγμή όπου είδαμε μαζί τα δύο ξαδέλφια.

lady

Είναι σημαντικό να τους βλέπουμε τόσο κοντά, καθώς οι αδελφές Σπένσερ αναμεσά στην διαμάχη με τον αδελφό του, είχαν πάρει ανοιχτά το μέρος του Πρίγκιπα Χάρι.

Διαβάστε ακόμα: Lady Amelia Spencer: H ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό της από τον οίκο Versace - ''Η θεία μου θα ήταν υπερήφανη'' (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: O Πρίγκιπας Ουίλιαμ εμπνέεται από την μητέρα του & βοηθά τους άστεγους: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς στέγη τον 21ο αιώνα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr