Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του μετά από χρόνια σχέσης – Με τα δεσμά του γάμου τους ένωσε ο Χάρης Δούκας (βίντεο)

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Δημαρχείο Αθηνών.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, με τον οποίο έχουν πολλά χρόνια κοινή πορείας και έναν γιό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αθηναίων και τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο Χάρης Δούκας.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Buongiorno στο Mega, με τον Χάρη Δούκα να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. 

«Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τους παντρέψω», είπε ο Χάρης Δούκας για τον γάμο του ζευγαριού. 

Δείτε το βίντεο: 


Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος κρατάει χρόνια την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έγινε και ο γάμος τους, με λίγους συγγενείς και φίλους.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα ήταν κι αυτό»

Διαβάστε ακόμα: Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα ανεχθεί κανείς να πουν ότι το παιδί του θα βγει ανώμαλο; - Όταν υπερασπίζεσαι το παιδί σου, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr