Jamie Foxx: Συνόδευσε την κόρη του, Corinne στον γάμο της - Ένα χρόνο μετά την περιπέτεια υγείας του (φωτό)

Τον Απρίλιο του 2023 ο ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Τζέιμι Φοξ συνόδευσε με χαρά την κόρη του, Corinne στο γάμο της, ένα χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ηθοποιός φόρεσε ένα κλασικό σμόκιν για την τελετή, ενώ εμφανίστηκε συγκινημένος καθώς κατέβαινε τον διάδρομο όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στο Instagram από την επίσης ηθοποιό, Garcelle Beauvais χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

jamie foxx carinne foxx  wedding

Η Corinne φόρεσε ένα λευκό off-shoulder φόρεμα με floral μοτίβο και είπε το μεγάλο «Ναι» για να παντρευτεί τον σύντροφό της Joe Hooten.

Ήταν μια συναρπαστική στιγμή για την Κορίν και, πρέπει να φανταστούμε ότι έκανε και τον Τζέιμι να συγκινηθεί, τόσο γιατί η κόρη του παντρεύτηκε, όσο και γιατί η υγεία του πέρασε από "τεστ" πέρυσι.

jamie foxx carinne foxx  wedding

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζέιμι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2023 και παρόλο που δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες, μίλησε για το πόσο σοβαρά ήταν.

Συγκεκριμένα, ο Foxx είπε ότι η υγεία του επιδεινώθηκε τόσο πολύ που κόντεψε να χάσει τη ζωή του.

jamie foxx what happened was instagram

Υπόσχεται να πει τα πάντα για την υγεία του κατά τη διάρκεια του επερχόμενου one-man show του... "One More Chance: An Evening with Jamie Foxx."

Θα κάνει το σόου για τρεις νύχτες τον επόμενο μήνα.

Προς το παρόν, όμως, φαίνεται ότι είναι μια χαρά που περνάει χρόνο με την κόρη του και, σίγουρα νιώθει αρκετά καλά  που την "παραχώρησε" στον γαμπρό του!

Διαβάστε ακόμη: Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του - Χαμογελαστός σε κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας - ''Aισθάνομαι ευλογημένος''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ