Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του 11χρονου γιου του: «Ο πόνος και η στενοχώρια είναι προσωπικά πράγματα» (βίντεο)

Ο μικρός πνίγηκε όταν πήγε για μπάνιο στην θάλασσα των Φούρνων Ικαρίας.

Ο ηθοποιός που θυμόμαστε όλοι από τον ρόλο του του στους «Δυο Ξένους», ο Οδυσσέας Σταμούλης έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό» .

Μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και την απώλεια του γιου του.

Για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, ανέφερε: «Τα έχω καταφέρει καλά 40 χρόνια, χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα. Αυτά είναι μάταια πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να κάνεις περιουσία, πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε, αμοιβόμασταν λίγο καλύτερα από ό,τι αμοίβεται τώρα ο κόσμος».

Αναφορικά με το επάγγελμα του ηθοποιού, είπε: «Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί έπαιρνα άλλα χρήματα».


Τέλος, μίλησε για την απώλεια του γιου του. «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Ο πόνος και η στενοχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις», είπε κλείνοντας.

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, ο 11χρονος Χρήστος πνίγηκε όταν πήγε για μπάνιο στην θάλασσα των Φούρνων Ικαρίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλο το νησί.

Διαβάστε ακόμα: Οδυσσέας Σταμούλης: Καταβεβλημένος αλλά δυνατός - Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την απώλεια του γιου του & της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα: Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια του γιου του: «Τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα, έως τώρα ήταν η αγαπημένη μου γιορτή» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ