Ντέμι Μουρ για την εξαντλητική ρουτίνα μετά τη 2η εγκυμοσύνη της - "Έκανα 60 μίλια με το ποδήλατο - Μου είπαν να χάσω κιλά, ντρεπόμουν"

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει τον τρόπο που προσπαθούσε να χάσει κιλά μετά τη γέννηση της κόρης της, Σκάουτ

Το δικό της flashback μιλώντας στο «CBS Sunday Morning» έκανε η Ντέμι Μουρ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη "μέθοδο" που εφάρμοζε, ώστε να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της με την Σκάουτ.

Το 1991 πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Απρεπής πρόταση».

Για να δει πιο γρήγορα αποτελέσματα απώλειας βάρους αποφάσισε να πηγαίνει καθημερινά στα γυρίσματα με το ποδήλατό της, κάνοντας έτσι περίπου 60 μίλια.

«Τάιζα την κόρη μου όλη τη νύχτα. Σηκωνόμουν στο σκοτάδι κι έκανα ποδήλατο μέχρι την Paramount και την τοποθεσία που κάναμε τα γυρίσματα. Στη συνέχεια, έκανα γυρίσματα για μία ολόκληρη μέρα σχεδόν και γυρνούσα σπίτι. Και μετά, πάλι από την αρχή».

«Νομίζω ότι η Σκάουτ ήταν πέντε ή έξι μηνών όταν κάναμε γυρίσματα. Πίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Είχα κάποιες εμπειρίες με ανθρώπους που μου είπαν να χάσω βάρος κι όλα αυτά ήταν κάπως ντροπιαστικά και ταπεινωτικά. Εξαιτίας αυτού, το έκανα όλο αυτό στον εαυτό μου», πρόσθεσε.

«Ακόμα και μόνο η ιδέα του τι έκανα στο σώμα μου, είναι τρελή. Γελοία», ανέφερε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη: Demi Moore: Η πρώην σύζυγος του Bruce Willis μας ενημερώνει για την πορεία της υγείας του – «Πηγαίνω κάθε εβδομάδα - Εκτιμώ τον χρόνο που μοιραζόμαστε» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Demi Moore: Η περιουσία της ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια – Πόσα από αυτά τα κέρδισε από το διαζύγιο με τον Bruce Willis (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ