Πρίγκιπας Χάρι: Ανέλαβε ξανά τα βασιλικά του καθήκοντα; - Η θερμή αγκαλιά με την Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου σε συνέδριο στην Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

Μια σπάνια royal συνάντηση!

Η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου βρίσκεται στις ΗΠΑ για ένα δείπνο που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, αλλά και για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας στο Μανχάταν.

Στο δείπνο του ΠΟΥ, η Βασίλισσα Ματθίλδη συναντήθηκε με τον «εξόριστο» Πρίγκιπα Χάρι.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του, η Μέγκαν Μάρκλ απουσίαζε.

Image

 Η Βασίλισσα Ματθίλδη για αυτή την σημαντική βραδιά επέλεξε ένα κόκκινο midi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κόκκινες γόβες.

Image

Παρόντες στο δείπνο αυτό ήταν αξιωματούχοι από χώρες όπως η Σουηδία, η Κολομβία, η Ζιμπάμπουε, η Γεωργία, ο Καναδάς, η Ισλανδία και η Βραζιλία.

Image

twitter

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η κακοποίηση παιδιών και υπήρξαν συζητήσεις γύρω από αυτό.

Η βασίλισσα του Βελγίου μίλησε επίσης στο πλήθος, ζητώντας να γίνουν περισσότερα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σωματική τιμωρία, εκφοβισμό, διαδικτυακή βία και σεξουαλική κακοποίηση.

Η συνάντηση της Βασίλισσας του Βελγίου με το «μαύρο» πρόβατο της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας ήταν θερμή.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εμφάνιση της Βασίλισσας Ματθίλδη - Με κοραλί έξωμη τουαλέτα Costarellos - Πόσο κοστίζει; (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Υπερήφανοι οι royals του Βελγίου! Η διάδοχος του θρόνου, Ελισάβετ αποφοίτησε από το Oxford - Με σικ ροζ φόρεμα η Βασίλισσα Ματθίλδη & floral η μικρούλα Ελεονώρα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ