Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου - Φοβούνται για εγκεφαλικό, υποβάλλεται σε εξετάσεις

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο «Υγεία» κάνει μαγνητική, είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από την έναρξη της συναυλίας

 

Σοκ στο Ηρώδειο από την κατάρρευση επί σκηνής της Μαρινέλλας στην αποψινή της συναυλία προκαλώντας αγωνία στο Πανελλήνιο.

Τα πάντα συνέβησαν κατά την διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. 

Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της. 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 

Στο νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε, υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Πάγωσε το κοινό

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία». Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.


Φόβοι για εγκεφαλικό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γιατροί φοβούνται για εγκεφαλικό.



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ