Γιώργος Λιάγκας σε baby γλυπτό! Το δώρο του Μανώλη του Παλαιοχριστιανού - «Είμαι θρησκευτικά & πολιτικά διωκόμενος, πως μας συνέλαβαν - Όλη η συνέντευξη (βίντεο)

Έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας με το κουρδιστό κουκλάκι δώρο 

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο παλαιοχριστιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα του έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ο παλαιοχριστιανός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό», λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, μαζί με τη γυναίκα του, Σεβαστή και τη μεγάλη τους κόρη, για την αρπαγή βρέφους της οικογένειας από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, με τον 45χρονο να δίνει το «παρών» χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, προκειμένου να μιλήσει για όσα συνέβησαν.

Διαβάστε ακόαμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Συνελήφθησαν ο Μανώλης και η σύζυγός του, Σεβαστή στην Κερατέα για την αρπαγή του βρέφους τους - Πως τους εντόπισαν (βίντεο)

Σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή βγήκε και ο δικηγόρος του παλαιοχριστιανού Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Γιώργος Λιάγκας: Η έκπληξή του με το δώρο που του έδωσε ο 45χρονος
Αφού καλωσόρισε στο πλατό τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, τον Γιώργο Λιάγκα περίμενε μια έκπληξη, με τον 45χρονο να τον ενημερώνει ότι του έχει φέρει ένα δώρο.

«Σου έχω ένα δώρο, είναι μοναδικό. Είναι από τον γλύπτη μας. Είναι ένα baby Λιάγκα (σ.σ. μωρό Λιάγκας), κουρδίζεται κιόλας. Είναι μοναδικό στον κόσμο. Ήθελα να σ' το δώσω υπό άλλες συνθήκες, αλλά τι να κάνουμε», είπε ο 45χρονος, δίνοντας στον Γιώργο Λιάγκα ένα μικρό κουρδιστό κουκλάκι.

«Μου κάνεις πλάκα τώρα. Τι ωραίο! Παιδιά είμαι εγώ, έχει πλάκα, μοιάζω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις είδε το ξεχωριστό δώρο του, μην κρύβοντας την έκπληξή του.

Δείτε τη συνέντευξη του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr