Πρίγκιπας Harry: Ο «άτακτος» γιος της Lady Diana «δαμάζει» τα κύματα – Η καλή του, Meghan του έκανε δώρο μαθήματα surf (φωτό & βίντεο)

Απολαύστε τον!

Απίστευτα πλάνα έγιναν viral στο διαδίκτυο με τον Πρίγκιπα Χάρι να επιδεικνύει τις ικανότητές του στο σερφ στην Καλιφόρνια.

Ο μικρός γιος του Βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα φαίνεται με πολλή άνεση να «δαμάζει» τα κύματα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο καθηγητής του, ο Van Bastolaer είπε: «Στην Ταϊτή, εξακολουθούμε να σας αποκαλούμε Πρίγκιπα Χάρι. Αλλά στο Surf Ranch, είναι ο αδερφός μου. Ήταν τιμή μου να σερφάρω μαζί σου».

Ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκει αμέσως την ισορροπία του, και υπό τις οδηγίες του Βαν Μπαστολέρ κάνει σέρφ.

Απολαύστε τον:

Από τότε που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τέσσερα χρόνια, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μένουν στα γραφικά περίχωρα του Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Για την ιστορία, η Μέγκαν αγόρασε μαθήματα σερφ για τα 36α γενέθλιά του Πρίγκιπά της, τέσσερα χρόνια πριν.

Δωράκι από την σύζυγο!

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Νέα αθόρυβη εμφάνιση στο Λονδίνο – Μένει δίπλα στο Μπάκινγκχαμ, αλλά δεν θα δει ούτε τον Ουίλιαμ, ούτε τον Κάρολο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry – Meghan: Αγόρασαν νέα έπαυλη στην πιο ελίτ περιοχή της Πορτογαλίας – Δίπλα στο εξοχικό της ξαδελφούλας του, Πριγκίπισσας Ευγενίας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr