Γιατί η Huffington Post έχει μια βολεϊμπολίστρια για πρωτοσέλιδο; Επειδή είναι εκπάγλου καλλονής! Θαυμάστε την! (φωτό)

H 17χρονη βολεϊμπολίστρια Sabina Altynbekova, έχει πρόβλημα! Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι μεγαλύτερο από τα προβλήματα που η ίδια προκαλεί άθελά στους συμμαθητές της, στους φιλάθλους του σπορ ή στους περαστικούς, αλλά η εκθαμβωτική καλλονή από το Καζακστάν τα έχει βρει... σκούρα!

H 17χρονη βολεϊμπολίστρια Sabina Altynbekova, έχει πρόβλημα! Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι μεγαλύτερο από τα προβλήματα που η ίδια προκαλεί άθελά στους συμμαθητές της, στους φιλάθλους του σπορ ή στους περαστικούς, αλλά η εκθαμβωτική καλλονή από το Καζακστάν τα έχει βρει... σκούρα στην προσπάθειά της να γίνει ανερχόμενη αστέρας του βόλεϊ! Ποιος ευθύνεται; Μα η υπερβολική ομορφιά της, η οποία την καθιστά ανάξια στο να εξελιχθεί και επαγγελματικά στο αγαπημένο της άθλημα!





Οι ειδικοί λένε πως μια τόσο όμορφη αθλήτρια, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και κανείς δεν θα παρακολουθεί το βόλεϊ, αυτό καθεαυτό, για τη σασπένς, τη δράση ή την αγωνία που το χαρακτήριζαν ως τώρα! Να σημειώσουμε μάλιστα, πως ούτε ο ίδιος της ο προπονητής δεν της συμπαραστέκεται, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να «δουλέψει» μαζί της γιατί... αποσπάται!

Υπομονή Sabina, ξέρουμε η φύση είναι πολύ σκληρή κάποιες φορές αλλά να ξέρεις πως στη χώρα μας σίγουρα θα βρεθούν ένας δύο μεγαλόψυχοι Έλληνες που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου, παρά τις αντιξοότητες!





Πηγή: Huffingtonpost

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ