Top Woman η Deanna Mulligan - Η γυναίκα διευθύνων σύμβουλος που κατάφερε να φτάσει στην κορυφαία λίστα πλουσιώτερων γυναικών της Αμερικής Fortune 500

Η Deanna Mulligan μιλά στο CNN και στην εκπομπή Leading Women για τη ζωή της στο τιμόνι της εταιρείας και για το πως οι ευκαιρίες για τις γυναίκες επαγγελματίες αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Ως διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής Guardian Life, η Deanna Mulligan έχει καταφέρει να μπει στο μικρό αλλα ισχυρό γκρουπ των γυναικών διευθυντών που ανήκουν στην λίστα Fortune 500.


Η λίστα αυτή είναι ένας κατάλογος που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό Fortune και αφορά τις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες στην Αμερική.

Η Mulligan μιλά στο CNN και στην εκπομπή Leading Women για τη ζωή της στο τιμόνι της εταιρείας και για το πως οι ευκαιρίες για τις γυναίκες επαγγελματίες αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

«Στην καριέρα μου πάντοτε συνεργαζόμουν με πολλούς άντρες, οπότε μετά απο 23 χρόνια δε το σκέφτομαι πλέον πάρα πολύ» λέει στη συνέντευξη της η Mulligan. «Μακάρι οι γυναίκες να έβλεπαν την ευκαρία στις ασφαλιστικές ευκαιρίες και να έφταναν ως εδώ»

Με τις γυναίκες να καταλαμβάνουν μόλις το 4,2% της λίστας Fortune 500, η Mulligan μοιράζεται μαζί μας τη γνώση και την πείρα της για το πως να φτάσει κανείς στην κορυφή, αλλά και να μείνει εκεί. 

Δείτε τη συνέντευξή της εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ