Αποκλειστικό:Τα Gabby Awards (Greek America's Best and Brightest Stars) τον Μάιο του 2013 στο Χόλυγουντ-δείτε τις υποψηφιότητες

Με πολλές και λαμπερές υποψηφιότητες θα γίνουν φέτος τα Gabby Awards, τα βραβεία που καθιέρωσε το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα ( Greek America Foundation) το 2009. Η φετινή τελετή απονομής θα γίνει στο Χόλυγουντ, στις 25 Μαΐου, και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί είναι οι Ελληνοαμερικάνοι που είναι υποψήφιοι.

Με πολλές και λαμπερές υποψηφιότητες θα γίνουν φέτος τα Gabby Awards, τα βραβεία που καθιέρωσε το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα ( Greek America Foundation) το 2009. 



Νικόλας Οικονομίδης


Η φετινή τελετή απονομής θα γίνει στο Χόλυγουντ, στις 25 Μαΐου, και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί είναι οι Ελληνοαμερικάνοι που είναι υποψήφιοι.

Τίνα Φέυ

Ανάμεσα τους, στον τομέα της Παιδείας, ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Στερν Νικόλας Οικονομίδης, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν, ο ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης, ο συγγραφέας Τζορτζ Πελεκάνος, ο γερουσιαστής Τζον Σαρμπάνης, ο συγγραφέας Τζορτζ Πελεκάνος, η σχεδιάστρια-επιχειρηματίας Σοφία Αμορούζο, η ηθοποιός Τίνα Φέυ και πολλοί άλλοι.

 

Αλεξάντερ Πέιν

Υπάρχουν οκτώ κατηγορίες βραβείων για τις οποίες ψηφίζει το κοινό, μέσω διαδικτύου. Αυτές οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Αθλητισμός, Πολιτική, Επιχειρήσεις, Τέχνες  και πολιτισμός, τέχνες του Θεάματος, παιδεία, φιλανθρωπία και προώθηση του Ελληνισμού.


Σοφία Αμορούζο

Υπάρχει όμως και ένα βραβείο, το  Lifetime Achievement,  του οποίου ο νικητής επιλέγεται από την Ακαδημία Gabby και βραβεύεται  γιατί η ζωή του και τα επιτεύγματα του αποτελούν παράδειγμα για τους άλλους.

 

Ζακ Γαλυφιανάκης

Τα Gabby Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στο Σικάγο τον Ιούνιο του 2009. Πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια σε άλλη πόλη, φέρνοντας κοντά εκατοντάδες Ελληνοαμερικάνων από ακτή σε ακτή, για να τιμήσουν τα «καλύτερα και πιο φωτεινά ατέρια» των Ελλήνων που διαπρέπουν στην Αμερική.


Τζον Σαρμπάνης

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από  την εκδήλωση αυτή, χορηγούνται σε υποτροφίες που δίνονται σε νέους  Ελληνοαμερικάνους, με σκοπό να έρθουν για σπουδές στην Αθήνα και να γνωρίσουν από κοντά τον Ελληνικό πολιτισμό.

 

Τζορτζ Πελεκάνος


Για να δείτε τις υποψηφιότητες και να ψηφίσετε, δείτε το παρακάτω λινκ:http://www.gabbyawards.com/nominees/vote/

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ