Έλλη Πασπαλά, Μελίνα Κανά, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Helloween, θα κάνουν τον Μάρτιο έναν μήνα γεμάτο μουσική

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης τυπικά, ο Μάρτιος, έρχεται με πολλή μουσική, εκρηκτικά live και θετική ενέργεια για όλους μας!

 Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης τυπικά, ο Μάρτιος, έρχεται με πολλή μουσική, εκρηκτικά live και θετική ενέργεια για όλους μας! Και μπορεί συνήθως ο μήνας αυτός να μην φέρνει ουσιαστικά την άνοιξη, καθώς τα κρύα και πολλές φορές και τα χιόνια κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά φέρνει πολλά Live για όσους αγαπούν τη μουσική και ψάχνουν πάντα το καλύτερο. Διότι, «χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος».

Ιδού  μερικά από τα καλύτερα live του Μαρτίου και έπεται συνέχεια:

 

Έλλη Πασπαλά και Apurimac Live

 

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η μουσική συνάντηση της Ελλης Πασπαλά με τους Apurimac στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για τις 4 Παρασκευές του Μαρτίου 2013 (1, 8, 15, 22), καθώς ετοιμάζουν για το κοινό ένα ταξίδι από το Πόρτο Ρίκο μέχρι την Κούβα γεμάτο ρυθμούς tango, mambo και rumba.

 

Ώρα έναρξης: 22:30 ώρα προσέλευσης 21:45. Τιμές: Μπαρ 10 € είσοδος + 5 € ποτό, Τραπέζι 10 € είσοδος + 10 € ποτό, Φιάλη / 4 άτομα : 120 € (περιλαμβάνεται η είσοδος), Κρασί / 2 άτομα: 60 € (περιλαμβάνεται η είσοδος)

Tηλ: 2109315600, www.gialino.gr, info@gialino.gr

 

Melios Balkana Mama

 

Η μπάντα των Balkana Mama και ο ιδρυτής και ηγέτης της Μέλιος Κατσαμάκης, θα εμφανιστούν τρεις Παρασκευές του Μάρτη (1, 8 και 15) στη μουσική σκηνή "Αυλαία".

Οι Balkana Mama έχουν ήδη εκδόσει το πρώτο τους album, ένα album γεμάτο ethnic μουσικές -όπως και όλα τα παιξίματα και οι συνθέσεις τους- και κυρίως από τη βαλκανική μουσική και το διάσημο swing, το οποίο και θα παρουσιάσουν στην Αυλαία. Ώρα έναρξης 22.30, Τιμή εισιτηρίου 5 €, Τηλ. 2103474074, www.avlea.gr

 

Σταύρος Λάντσιας και Κρόταλα Live

 

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο γνωστός και καταξιωμένος πιανίστας Σταύρος Λάντσιας, θα εμφανιστεί στο PassPort στον Πειραιά, παρέα με τα Κρόταλα, σε ένα πρόγραμμα που οι μελωδίες του Λάντσια θα συναντήσουν τους κρουστούς ήχους των Πέτρου Κούρτη, Ανδρέα Παπά και Γιάννη Παπαγιαννούλη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Τιμή εισιτηρίου: 10 eurο, στο bar και 15 eurο σε τραπέζι (απλή είσοδος). Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC – Flocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)& on line: www.viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.stavroslantsias.gr

 

Μελίνα Κανά

 

Την έχουμε αποκαλέσει "βασίλισσα" του έντεχνου και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε, παρότι οι βασιλείες με τα χρόνια καταρρέουν. Η μοναδικής εκφραστικότητας ερμηνεύτρια, σε ένα πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια της δισκογραφίας της. Επί σκηνής θα τη συντροφεύσουν οι δύο μουσικοί: Νίκος Μέρμιγκας στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Black Duck, Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 3234760, Ώρα έναρξης: 22.00

 

Διονύσης Σαββόπουλος

 

O Διονύσης Σαββόπουλος θα εμφανιστεί για δύο βραδιές στο Gagarin Live Music Space, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.

Το πρόγραμμά του με τον τίτλο "Παράξενα κι Ατόφια" περιλαμβάνει 27 τραγούδια - επιλογές από την 50χρονη δισκογραφία του, τα οποία αποφάσισε να παρουσιάσει σε ένα συναυλιακό χώρο που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε εμφανιστεί, τι σημαίνει αυτό, μόνο ο ίδιος ξέρει.

Officilal Site: www.savvopoulos.net

 

Προπώληση

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, Σημεία Προπώλησης: Public (Σύνταγμα, Μαρούσι – The Mall Athens, Πειραιάς), Ianos (Σταδίου 24), Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), www.ticketpro.gr, www.viva.gr

 

Opera Chaotique

 

H πιο χαοτική-χαρισματική μπάντα της πόλης, επιτέλους επιστρέφει στον πιο κατάλληλο χώρο για τις εμφανίσεις της, καθώς το Faust διαθέτει την καλύτερη ατμόσφαιρα εναλλακτικού καμπαρέ που χρειάζονται οι Opera Chaotique για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Τις Δευτέρες (4, 11, 18, 25) του Μαρτίου, οι διασκευασμένες με κωμικό τρόπο όπερες, κυρίως αυτή του φαντάσματος (κυκλοφορεί ήδη το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο "Death of the Phantom of the Opera", θα παρουσιαστούν με τον σουρεαλιστικότερο τρόπο και ιδιαίτερα εκφραστική αφήγηση. Μαζί με τον Tenorman (Vocals / Piano & Mystery) και τον Voodoo Drummer (Drums & Tricks), η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, ο τσελίστας Σταύρος Παργινός και κάθε Δευτέρα ένας guest έκπληξη !

Ώρα έναρξης: 22.30, Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

 

Helloween

 

Δύο εκρηκτικές συναυλίες θα δώσουν στη χώρα μας οι "πατέρες" του power metal, Ηelloween, 9 Μαρτίου θα εμφανιστούν στο Fuzz Club, στην Αθήνα ενώ την επομένη 10 Μαρτίου 2013 θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

Τιμές εισιτηρίων: Υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων των 28 ευρώ και μετά την εξάντληση τους η γενική είσοδος θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

 

Γιώργος Νταλάρας - Νόα Live


Θα μπορούσε να είχε και τον ανάποδο τίτλο η παράσταση "Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου" καθώς στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα συναντηθούν "φωνές του κόσμου, σε μουσικές του δρόμου", δηλαδή ο Γιώργος Νταλάρας και η Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα.

Στις συναυλίες συμμετέχουν οι: Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νίκος Αντύπας, κιθαρίστας Γκιλ Νορ και το Κουαρτέτο Εγχόρδων Solis από τη Νάπολη, καθώς και δέκα Ελληνες σολίστες. Ώρα έναρξης: 20.00, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: € 15,00 – 27,00 – 38,00 – 55,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: € 8,00(Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 10,00 (65+, πολύτεκνοι)

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

 

H Όλγα Κουκλάκη live στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ!

 

Η Olga Kouklaki, η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live, το Σάββατο 2 Μαρτίου στο νεοσύστατο «Ρομάντσο», στο κέντρο της πόλης. Μαζί της το βράδυ αυτό, απευθείας από το Παρίσι, η υπέροχη Liset Alea που θα τη συνοδεύσει στα φωνητικά και το μπάσο.

Ρομάντσο | Ισόγειο | Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα| Ώρα Έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ, Ταμείο: 12 ευρώ

Προπώληση: Tickethouse,Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) Τηλ: 210 3608366

 

Goldierocks - Μπαρ πάνω από το bios

 

Mία από τις πιο αναγνωρισμένες γυναικείες παρουσίες στη μουσική βιομηχανία και τα media της Μεγάλης Βρετανίας, σε ένα ξεχωριστό DJ set στο μπαρ του πρώτου ορόφου.

Η Goldierocks είναι η Sam Hall, DJ, performer, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα Προσέλευσης: 22.30

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ