H Έμα Γουάτσον - Ερμιόνη και με το γοβάκι της «Σταχτοπούτας» τώρα !

Το γοβάκι της «Σταχτοπούτας» ετοιμάζεται να φορέσει η Εμα Γουάτσον καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της ηρωίδας του ομώνυμου παραμυθιού στην νέα του ταινία του Κένεθ Μπράνα.



Το γοβάκι της «Σταχτοπούτας» ετοιμάζεται να φορέσει η Εμα Γουάτσον καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της ηρωίδας του ομώνυμου παραμυθιού στην νέα του ταινία του Κένεθ Μπράνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα.

Εάν τελικά πει το «ναι» στους παραγωγούς, η 22χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία θα ερμηνεύσει τον ρόλο της κακιάς μητριάς.

Η μόδα με τα παραμύθια που μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη συνεχίζεται λοιπόν μετά την «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον και τις δύο εκδοχές της «Χιονάτης» με την Σαρλίζ Θερόν και με την Τζούλια Ρόμπερτς.

Η Εμα Γουάτσον έγινε γνωστή με τον ρόλο της Ερμιόνης στις ταινίες με τον νεαρό μάγο «Χάρι Πότερ». Μετά τα δάκρυα που έχυσε το 2011 στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου μέρος δεύτερο», της τελευταίας με τον νεαρό μάγο, η ηθοποιός έβαλε τα δυνατά της για να επιβιώσει στον χώρο του κινηματογράφου.

Μετά «Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο», η Εμα Γουάτσον πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Bling Ring» σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ