Απόψε στο μικρό Παλάς μια τρελή - τρελή σαραντάρα - Να πάτε όπωσδηποτε - Τα χρήματα θα δωθούν για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Bραδιά αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη οργανώνει το Μικρό Παλλάς, όπου παίζεται η κωμωδία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα»: Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, η παράσταση θα είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό, ο οποίος και θα την παρακολουθήσει. Τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν υπέρ του καθώς αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα εκτός από προβλήματα υγείας.

Bραδιά αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη οργανώνει το Μικρό Παλλάς, όπου παίζεται η κωμωδία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα»: Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, η παράσταση θα είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό, ο οποίος και θα την παρακολουθήσει. Τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν υπέρ του καθώς αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα εκτός από προβλήματα υγείας, οπως αναφέρει το ΒΗΜΑ.



Ο Μπάρκουλης ήταν ο συμπρωταγωνιστής στην ομότιτλη κινηματογραφική ταινία με τη  Ρένα Βλαχοπούλου, το 1967. Γραμμένη δέκα χρόνια νωρίτερα από το δίδυμο Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου, το θεατρικό ανέβηκε από τον θίασο της Μαίρης Αρώνη. Τότε ήταν που γεννήθηκε η «Τζένη Πετρομιχάλη», η γυναίκα που θέλησε να κάνει την προσωπική της επανάσταση. Χήρα στα σαράντα της χρόνια, νοιώθει να εγκλωβίζεται σε μια περιορισμένη ζωή, έτσι όπως της την επιβάλλει η συντηρητική, για την εποχή, οικογένειά της….
Στην παράσταση του Μικρού Παλλάς η Βίκυ Σταυροπούλου ηγείται του θιάσου όπου παίζουν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ελένη Κρίτα, Βάσω Γουλελεμάκη, Νεφέλη Ορφανού, Κωνσταντίνος Κακούρης, Στράτος Χρήστου. Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.
ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Την Τετάρτη 20/3 στις 20.00 στο Μικρό Παλλάς.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ