Αίσιο τέλος για την κωφάλαλη γυναίκα στην Ομόνοια

Αίσιος τέλος είχε το περιστατικό με την κωφάλαλη γυναίκα, η οποία είχε ανέβει στο γλυπτό Πεντάκυκλο στην Ομόνοια και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αίσιος τέλος είχε το περιστατικό με την κωφάλαλη γυναίκα, η οποία είχε ανέβει στο γλυπτό Πεντάκυκλο στην Ομόνοια και απειλούσε να αυτοκτονήσει.



Μετά από διαπραγματεύσεις η γυναίκα πείστηκε να κατέβει από το γλυπτό, σύμφωνα με τα ΝΕΑ.
Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο, καθώς και τον προηγούμενο Δεκέμβριο είχε συμβεί κάτι ανάλογο με αίσιο και πάλι τέλος. Επιτόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα, ενώ είχε τοποθετηθεί ειδικό στρώμα στο έδαφος για την περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της. Τότε, όπως προέκυψε στην πορεία, είχε προβεί στην ενέργεια αυτή από απελπισία, γιατί είχε χωρίσει και δεν μπορούσε να ζήσει τα παιδιά της λόγω και της διακοπής του προνοιακού της επιδόματος. Η 35χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και δικαιούχος προνοιακού επιδόματος, που είχε διακοπεί ενόψει της πιστοποίησης της αναπηρίας της εκ νέου από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), είχε βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση. Ύστερα από περίπου δύο ώρες διαπραγματεύσεων, η γυναίκα, τότε, πείσθηκε να μην πραγματοποιήσει την απειλή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ