Facebook και κινητό έκαψαν την Μολδαβή μαστροπό που εξέδιδε ανήλικες στην Αθήνα!

Εξέδιδε ανήλικα κορίτσια... 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 28χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Μολδαβίας.

Η 28χρονη που καταζητείτο διεθνώς και κατάφερε να διαφύγει πρόσφατα από την χώρα της, επιχειρώντας να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, είναι κατηγορούμενη για το αδίκημα της εμπορίας παιδιών με εμπορική ή μη εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση σε πορνεία ή πορνογραφική βιομηχανία με κατάχρηση της ευπάθειας του παιδιού, κατά δύο ή περισσότερων παιδιών.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσω διαδικτύου στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται να φυλάκιζε και να εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα που έπεφταν στα «δίχτυα» της από διάφορες περιοχές της χώρας της μέχρι που διαπιστώθηκε η δράση της από τις Αρχές της Μολδαβίας και κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την Μολδαβή μαστροπό ανηλίκων κοριτσιών μέσω του προφίλ της στο Facebook, αλλά και του στίγματος του κινητού της.

Πολύ σύντομα κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού στη Πλατεία Αμερικής και άρχισαν να την παρακολουθούν διακριτικά, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στη χώρα μας, με προώθηση ανηλίκων κοριτσιών στην πορνεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ