Ένα πανέμορφο σκυλάκι μπορεί ξανά να παίξει χάρη στον 12χρονο Dylan - Έφτιαξε για την Gracie ένα αναπηρικό καρότσι από Lego & έγινε ο ήρωας της (φώτο-βίντεο)

Η Garcie γεννήθηκε χωρίς τα δύο μπροστινά της πόδια

Ένα πανέμορφο σκυλάκι με αναπηρία , που γεννήθηκε χωρίς τα δύο μπροστινά πόδια μπορεί ξανά να παίξει και να τρέξει χάρη σε έναν 12χρονο εθελοντή σε καταφύγιο ζώων που της έφτιαξε ένα αναπηρικό καρότσι από Lego. 

Την ενός έτους Gracie την παράτησαν όταν ήταν μωρό σε μια κτηνιατρική κλινική. Ήταν γεμάτη ψίλους και σε πολλά σημεία του σώματός της δεν είχε τρίχωμα.. Ακόμα, ύστερα από ένα ατύχημα στη γένα της έλειπαν τα δύο μπροστινά της πόδια.

Φώτο: Amazing Gracie Facebook

Ο κτηνίατρος απευθύνθηκε στο τοπικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων "Mostly Mutts Animal Rescue" στη Γεωργία, οι οποίοι και ανέλαβαν να φροντίσουν την Gracie και να τη βοηθήσουν να βρει νέο σπίτι.

Τελικά η οικογένεια Turley που διηύθυνε το καταφύγιο,  αγάπησε τόσο πολύ την  Gracie που την κράτησε στο σπίτι της.

Το μικρό κουταβάκι ήθελε να πηδάει και να παίζει , έστω μόνο με τα δύο πισινά της πόδια. Λόγω της αναπηρίας της η οικογένεια φοβόταν για κάποιον πιθανό τραυματισμό. Γι' αυτό και κάλεσαν για βοήθεια έναν 12χρονο εθελοντή από το καταφύγιο, τον Dylan.

 

 

O νεαρός εθελοντής, σκέφητκε πως λόγω του ότι η Gracie ήταν ακόμα κουτάβι, άρα το μέγεθός της θα άλλαζε, χρειαζόταν ένα καροτσάκι το οποίο θα προσαρμοζόταν κάθε φορά αναλόγως το μέγεθος της.

Έτσι δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι με τουβλάκια Lego. "Στην αρχή της ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστεί και γκρίνιαζε , αλλά μετά την κεράσαμε ένα ζεστό hot-dog και άρχισε να το απολαμβάνει και να συνηθίζει το νέο της όχημα", δήλωσε ο Tammy Turley.

Φώτο: Amazing Gracie Facebook

Ο Dylan έφτιαξε τρεις διαφορετικές καρέκλες για την ενός έτους Gracie μέχρι να πετύχει αυτή που θα είχε το σωστό μέγεθος και το σωστό ύψος για εκείνη , αναφέρει το Upworthy.com

Ετσι τώρα η Gracie μπορεί να παίζει και να τρέχει έξω ελεύθερη και το χρωστάει στον Dylan που έγινε ο ήρωας της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr