Για τη salsa
- 100 γρ. μάγκο, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. ανανάς, ψιλοκομμένος
- 1 γρ. κάρυ σκόνη
- 10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 γρ. τσίλι, ψιλοκομμένο
- 8 γρ. ξίδι λευκό
- 10 γρ. ζάχαρη
- αλάτι
- κόλιανδρος φρέσκος, προαιρετικά
Ένα δροσερό ντιπ...
Για τη salsa
ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Λουκάκο και το yiannislucacos.gr για την παραχώρηση αυτής της συνταγής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη salsa
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ιδανικά αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 30-40 λεπτά πριν σερβίρουμε.
WHO IS WHO
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973.
Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America.
Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet.
Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών.
Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr