Θλίψη στη Γαλλία: Από κορωνοϊό πέθαναν οι δίδυμοι αδελφοί Bogdanoff - διαβόητοι για τις πλαστικές τους, αχώριστοι & στον θάνατο (φωτό & βίντεο)

Με έξι μόλις μέρες διαφορά

Θλίψη στην Γαλλία έφερε η είδηση του θανάτου των αδελφών Bogdanoff, που «έφυγαν» από την ζωή με λίγες μόνο ημέρες διαφορά.

Ειδικότερα ο Γάλλος τηλεοπτικός αστέρας, Igor Bogdanoff πέθανε σε ηλικία 72 ετών αφού κόλλησε κορωνοϊό - μόλις έξι ημέρες αφότου ο δίδυμος αδερφός του Grichk πέθανε επίσης από τον ιό.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε από τον ατζέντη του, η οικογένεια είπε: «Με ειρήνη και αγάπη, περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του και την οικογένειά του, ο Igor Bogdanoff έφυγε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022». Αφήνει πίσω την πρώην σύζυγό του, την συγγραφέα Amélie de Bourbon-Parme, και τα έξι παιδιά του.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν σύμφωνα με το news.sky.com ότι ο Grichka εισήχθη στο νοσοκομείο στις 18 Δεκεμβρίου και άλλες ότι και τα δύο αδέρφια μπήκαν σε κλινική νωρίτερα τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde κανένας από τους δύο δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο Luc Ferry, καθηγητής φιλοσοφίας και πρώην υπουργός Παιδείας και φίλος και των δύο αδελφών, είπε στην εφημερίδα: «Ο Grichka, όπως και ο Igor, δεν ήταν αντιεμβολιαστές. Ήταν αντιεμβολιαστές για τον εαυτό τους. Όντας πολύ αθλητικοί, χωρίς γραμμάριο λίπους, πίστευαν ότι το εμβόλιο ήταν πιο επικίνδυνο. Δεν αρρώστησαν ποτέ».

Οι αδελφοί Bogdanoff έγιναν διάσημοι τη δεκαετία του 1980 ως παρουσιαστές μιας σειράς τηλεοπτικών εκπομπών που είχαν να κάνουν με την επιστήμη και την επιστημονική φαντασία.

Μεταξύ του 1979 και 1989 παρουσίασαν το «Temps X» (Time X), το show που εισήγαγε σειρές, όπως τα The Twilight Zone, Star Trek και Doctor Who, στο γαλλικό κοινό.

Ο Igor είχε διδακτορικό στη θεωρητική φυσική από το Πανεπιστήμιο της Βουργουνδίας και τα δίδυμα είχαν δημοσιεύσει εργασίες φυσικής στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο το ακαδημαϊκό τους έργο τέθηκε υπό αμφισβήτηση. Ένας Φυσικός το 2002 τους είχε κατηγορήσει ότι δημοσίευσαν «πλαστές» έρευνες  που αποτελούνταν από ανούσια ορολογία.

Ο Igor και ο Grichka Bogdanoff ήταν κάποτε νέοι και ωραίοι, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, χάρη στη Ρωσική και Αυστριακή καταγωγή τους.  Τα δύο αδέλφια με τη πάροδο του χρόνου άλλαξαν ριζικά εξαιτίας της εμμονής τους στις πλαστικές επεμβάσεις.

Βέβαια οι ίδιοι δεν παραδέχτηκαν ποτέ ότι είχαν κάνει πλαστικές και επέμεναν ότι αυτή ήταν η φισική τους εμφάνιση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr