Ρέμπελ Γουίλσον: «Έψαχνα τον πρίγκιπα, αλλά χρειαζόμουν μια πριγκίπισσα - Να τη» (βίντεο / φωτό)

Η Ρέμπελ Γουίλσον λίγο καιρό μετά το χωρισμό με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, επανήλθε με νέο  αμόρε. Τη σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα, επιχειρηματία και σχεδιάστρια ρούχων. 

Η 42χρονη ηθοποιός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της τους τελευταίους μήνες. Έχασε 35 κιλά, χώρισε με τον επί σειρά ετών επιχειρηματία σύντροφό της και βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά της Ραμόνα Αγκρούμα. Τη σχετική φωτογραφία όπου εμφανίζονται Ρέμπελ και Ραμόνα χαμογελαστές δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον.

Πριν από ένα μήνα, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε στο podcast U Up ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε, προσθέτοντας ότι η φίλη τους: «Μας ήξερε και τις δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Τον Φεβρουάριο του 2021, η Γουίλσον χώρισε με τον πρώην φίλο της, επιχειρηματία Τζέικομπ Μπας, τέσσερις μήνες αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr