Κόβουμε το iceberg.
Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.
Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.
Δείτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.
Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε επάνω το τηγανισμένο ψάρι και βάζουμε κρεμμύδια και πίκλες.
Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.
Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.
Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.
Το fish burger ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.