Emmanuel: Αυτός ο ζαχαροπλάστης έχει εγγυημένα την καλύτερη βασιλόπιτα της Αθήνας - Την δοκιμάσαμε - Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό!
Απολαύστε κι εσείς μαζί μας...
Αυτοί που ξέρουν τον έχουν ήδη ξεχωρίσει για γλυκά με έμπνευση, γράφει η Lifo!
Μεγάλο αφιέρωμα του κάνει το Olivemagazine, ενώ ο καλός φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος έβγαλε τις πιο ωραίες φωτογραφίες τις οποίες και δανειστήκαμε.
Για να σας παρουσιάσουμε τον Μάνο που «ζωγραφίζει» αντί να ετοιμάζει γλυκά.
Ο Μάνος Παπαχρήστος έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα και άνοιξε το "Emmanuel"στο Μαρούσι το 2014 , με βάση τη γαλλική ζαχαροπλαστική,
Μαθήτευσε πλάι σε Γάλλο ζαχαροπλάστη και έκανε σεμινάρια στη Γαλλία. Η φιλοσοφία του είναι να φτιάχνει γλυκά με πρώτες ύλες, τις καλύτερες στον κόσμο.
Γι’ αυ΄το δεν χρησιμοποιεί φυτικές κρέμες, λέει ναι στο αληθινό κακάο, προσέχει να έχει πάντοτε καλή κουβερτούρα Valrhona, ποιοτικό, ακριβό βούτυρο.
Ό,τι φτιάχνει, είναι με την αυθεντική, γαλλική συνταγή και το φτιάχνει από την αρχή. Τα μόνα έτοιμα προϊόντα που βρίσκουμε στο μαγαζί είναι οι σοκολάτες Valrhona και αυτή την εποχή τα πολύ καλά ιταλικά panettone.
Εμείς τον ξέραμε γιατί μια καλή φίλη μας φέρνει πάντα το υπέροχο σου αλα κρεμ με φράουλες αλλά όταν δοκιμάσαμε την βασιλόπιτα του, είπαμε εντάξει δεν υπάρχει ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης!
Εκεί όμως που μας κέρδισε οριστικά και του δώσαμε το πρώτο βραβείο στην Αθήνα είναι όταν φάγαμε τον κορμό του κάστανο με καρδιά καραμέλας!
Πληροφορίες:
Emmanuel patisserie
213- 0335533
Περικλέους 11, Μαρούσι
Πηγή φωτογραφιών: pinakio.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr