Πρίγκιπας Harry: Στο Buckingham επικρατεί πανικός & ο Δούκας τους Sussex, αμέριμνος - Πήγε για σκι, με τον σύντροφό της Kris Jenner, Corey Gamble (φωτό & βίντεο)

Για σκι, χωρίς την Meghan!

Παρόλο που στο Buckingham επικρατεί ο απόλυτος χαμός με τον Βασιλιά Κάρολο να είναι επικίνδυνα άρρωστος και την Πριγκίπισσα Κέιτ, ο Πρίγκιπας Χάρι «ζωή & κότα». 

Ο 39χρονος δούκας του Σάσεξ, θεωρείται ότι απολάμβανε τις δόξες του Άσπεν, του πιο δημοφιλούς  χιονοδρομικού κέντρου της Αμερικής, παρέα με τον 43χρονο επιχειρηματία Κόρι Γκαμπλ.

Ο Γκαμπλ είναι ο σύντροφος της Κρις Τζένερ, της 68χρονης μητέρας των γνωστών Καρντάσιαν & Τζένερς.

Ωστόσο, δεν υπήρξε κανένα σημάδι της Μέγκαν στις πίστες.

Διαβάστε ακόμα: Το comeback της Μέγκαν Μαρκλ στο instagram! Λανσάρει το νέο της brand - Χιλιάδες ακόλουθοι σε λίγες ώρες (φωτό)

Μάλλον ήταν πολύ απασχολημένη με την επανεκκίνηση του νέου τους λογαριασμού στο Instagram και των επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε το νέο της lifestyle brand American Riviera Orchard στο Instagram την Πέμπτη και αυτό που οι ειδικοί λένε είναι ότι ήταν μια «υπολογισμένη» κίνηση σε μια εποχή άσχημη  για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

To brand έχει ήδη συγκεντρώσει 456 χιλιάδες followers!

instagram

Σύμφωνα με την Daily Mail: «Ο Χάρι έκανε σκι με τον Κόρεϊ. Κάνουν σκι κατά τη διάρκεια της ημέρας και πηγαίνουν σε ένα από τα πιο γνωστά speak-easies το βράδυ».

Ο Δούκας δεν είναι ξένος με το σκι, αφού είχαν απαθανατιστεί στις πλαγιές του Verbier της Ελβετίας το 2011 με τον αδελφό του William και τον πατέρα του, τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, ως αγόρι.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliam δήλωσε στη MailOnline: «Οι Sussexes κατά τη γνώμη μου δεν κάνουν τίποτα τυχαία και ο συγχρονισμός είναι συχνά απολύτως καθοριστικός».

«Για χρόνια ήταν απρόβλεπτοι, αλλά και προβλέψιμοι κατά μία έννοια, και αυτή είναι η αλάνθαστη χρονική στιγμή όταν πιστεύουν ότι είναι ωφέλιμο να βγάλουν πληροφορίες. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία».

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλυπτική η Μέγκαν Μαρκλ: Έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying ενώ ήταν έγκυος - "Γιατί οι άνθρωποι εκφράζουν τόσο μίσος;" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr