Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται: "Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μήπως χωρίσω όπως οι δικοί μου - Το "δούλεψα" πολύ" (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The Tonight Show" βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

O δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα ενώ μοιράστηκε άγνωστες πτυχές από τα παιδικά του χρόνια που το "σημάδεψαν".

«Δεν διάβαζα, ήμουν δυσλεκτικός, είχα μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο και τα μαθήματα, τότε μόνο ξύλο έπεφτε. Δεν ήμουν πειθαρχημένος στο σχολείο, ταξίδευε το μυαλό μου αλλού. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την ιδέα να πάω να σπουδάσω σε πανεπιστήμιο», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς σχετικά με τα σχολικά του χρόνια.


«Έκανα πρωταθλητισμό από 9 ετών στην ενόργανη γυμναστική και στα 15 μου έκανα άλμα επί κοντώ, ήταν τρόπος ζωής και διέξοδος, γιατί μου άρεσε πολύ».

Όσον αφορά στον χωρισμό των γονιών του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».


«Με την Κάτια μεγαλώσαμε μαζί»

Όταν η κουβέντα ήρθε στην Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι «μεγάλωσαν μαζί». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε».

Το "πέρασμα" από την Αμερική

«Έμεινα στην Αμερική 4-5 χρόνια. Είχα την ευκαιρία να κάνω μαθήματα υποκριτικής με τον Howard Fine, απέκτησα ωραίες εμπειρίες. Η βαρύτητα της Ελλάδας ήταν πιο δυνατή από τις φιλοδοξίες μου για να ζήσω στην Αμερική Εκείνο το διάστημα ήρθε η Αναστασία και γυρίσω πίσω», εξήγησε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι παντρεμένος με την Κάτια Ζυγούλη κι έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν βαφτιστεί με ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα «Α».

Είναι λοιπόν η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έδωσε στα παιδιά του ονόματα που ξεκινάνε από «Α»;
EUROKINISSI

Να σημειωθεί ότι και τα βαφτιστικά ονόματα του Σάκη και της Κάτιας είναι Αναστάσιος και Αικατερίνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ