Victoria Beckham: Ποζάρει για το εξώφυλλο του «Grazia» & εξομολογείται – «Είχα πολλές ανασφάλειες με το σώμα μου» - «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μετράμε θερμίδες» (φωτό)

 «Ας περάσουμε καλά», συμπλήρωσε!

Η Βικτόρια Μπέκαμ ως πασίγνωστη τραγουδίστρια αρχικά και τώρα ας σχεδιάστρια μόδας πάντα έκανε αυστηρή δίαιτα. 

Το πρώην Spice Girl φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grazia και άφησε πίσω τις ανασφάλειες που αυτές οι δίαιτες της προκαλούσαν.

Αποκάλυψε ότι σταμάτησε να νοιάζεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι για την εμφάνισή της και πως της αρέσει να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί.

«Ένιωθα τέτοια ανασφάλεια για το σώμα μου που ντρεπόμουν να κάθομαι στην παραλία και να χαζεύω τα παιδιά μου»

Ποζάροντας με ένα δαντελένιο σουτιέν κάτω από ένα ανοιχτό σακάκι και δείχνοντας το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της, η Βικτόρια Μπέκαμ λέει στο περιοδικό: «Δεν θέλω ποτέ να δείχνω ότι παραπονιέμαι, αλλά υπήρχαν φορές στο παρελθόν που δεν ένιωθα αρκετή αυτοπεποίθηση για να καθίσω σε μια παραλία και να χαζέψω τα παιδιά μου να παίζουν».

Η Βικτόρια Μπέκαμ στο εξώφυλλο του Grazia

Διαβάστε ακόμα: David Beckham, ετών 49 - Τα best of του ποδοσφαιριστή που έγινε fashion icon - Πλάι στην σούπερ σταρ γυναίκα του, Victoria (φωτό)

«Τώρα όμως, τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν πλέον και έχω αποδεχτεί την εμφάνισή μου» προσθέτει η 50χρονη σχεδιάστρια μόδας.

«Η ζωή είναι πολύ μικρή»

Βέβαια, είναι «πειθαρχημένη» με τη διατροφή της και γυμνάζεται τακτικά, αλλά «η ζωή είναι πολύ μικρή» για να μετράει θερμίδες. «Αυτή είναι η εμφάνισή μου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θα δουλέψω σκληρά γι’ αυτό. Είμαι πολύ πειθαρχημένη με τον τρόπο που τρώω, τον τρόπο που γυμνάζομαι και τον τρόπο που εργάζομαι. Αυτή είμαι. Αλλά μου αρέσει να πίσω ένα ποτό και δεν πρόκειται να γίνω ένας από αυτούς τους τύπους που λένε: ‘Α, έχει πολλές θερμίδες ένα ποτήρι κρασί’. Τέλος πάντως. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Ας περάσουμε καλά».

Διαβάστε ακόμα: Γιορτή της Μητέρας αλα Χόλυγουντ: Γλυκιές στιγμές από τη Victoria Beckham, Catherine Zeta-Jones, John Travolta (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ