The Pop up Project «Garden Party» by notos: Το εντυπωσιακό δείπνο φιλοξενήθηκε στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή - Δείτε το υπέροχο τραπέζι !

Ένα garden party στους καταπράσινους κήπους στην καρδιά της Κηφισιάς και ένα εντυπωσιακό τραπέζι να δεσπόζει ακριβώς μπροστά στην επιβλητική μαρμάρινη σκάλα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να φιλοξενήσει το δείπνο, ήταν το κομψό σκηνικό που δημιούργησαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, για να τιμήσουν τις 40 καλεσμένες τους.

Με αφορμή το The Pop up Project «Garden Party» by notos, το μεγαλύτερο shopping event του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, μαζί με τις δύο οικοδέσποινες του notos department stores, Βαλέρια Τάραντο και Ζωή Πυθαρούλη, επιφύλασσαν μία μαγική βραδιά στους αριστοκρατικούς κήπους του Μουσείου, για να γιορτάσουν τη μεγάλη διοργάνωση που υποστηρίζει και αναδεικνύει τους 50 Έλληνες designers & brands που λαμβάνουν μέρος στο μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, που έχει γίνει θεσμός.

Υπό το φως των λαμπιονιών που σαν να αιωρούνταν από τα αειθαλή δέντρα του κήπου, και από τα δεκάδες κεριά που χάριζαν τις ανταύγειες τους στα ολόφρεσκα λουλούδια, φρούτα και ζαρζαβατικά που εμπνεύστηκε για το ευφάνταστο art de la table η Antoinetta Koutsouradi, αλλά και στα personalized Panama καπέλα, που φιλοτέχνησε η Katerina Kamisi με τα ονόματα των καλεσμένων, που επιδείκνυαν το seating arrangement, οι 40 εκλεκτές καλεσμένες της βραδιάς, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από όλα όσα έχει ετοιμάσει το The Pop up Project «Garden Party» by notos, για να υποδεχθεί όλους όσους το επισκεφθούν για δύο ολόκληρες ημέρες, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00' το βράδυ.

Δείτε ακόμη:Με μεγάλη λαμπρότητα και σε κλίμα έντονης συγκίνησης εγκαινιάστηκε η έκθεση Novello Finotti - Δείτε φωτό από τη μεγάλη βραδιά στο ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ