Με τον γιό του Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Μαρέβα, ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία διακριτικά και αθόρυβα και δεν τους ακολούθησε.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε εκεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες. Στην είσοδο του σχολείο τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.


Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:30 στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο στην κάλπη είπε« Με το δεξί».

Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλαδα. Οι Ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία. Οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας. Τα επομενα πεντε χρόνια θα παρθούν μεγάλες αποφάσεις και ως ελλαδα θα πρεπει να μπορούμε να διεκδικήσουμε απο Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ».


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ