Αυτά τα 5 φαγητά θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος από την κοιλιά - Με αντιφλεγμονώδεις & αντιοξειδωτικές ιδιότητες!

Τα συνιστούν οι ειδικοί

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μέθοδοι για τη μείωση του πρηξίματος στην περιοχή της κοιλιάς, που μας βοηθούν να αισθανόμαστε πιο ελαφριοί. Αυτό που συχνά αγνοούμε είναι ποιοι από αυτούς τους τρόπους είναι πραγματικά αποτελεσματικοί και ειδικά εκείνοι που θα συνιστούσαν οι ειδικοί.

Η διατροφολόγος Alex Caspero εξηγεί ότι οι χρόνιες φλεγμονές μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον μεταβολισμό μας και να προκαλέσουν σημαντική κατακράτηση υγρών.

Συνοπτικά, η φλεγμονή επηρεάζει την κύρια ορμόνη που διαχειρίζεται το βάρος μας, τη λεπτίνη, η οποία με τη σειρά της μας οδηγεί σε υπερφαγία, επιβραδύνει τον μεταβολισμό και κατ' επέκταση σε αύξηση του βάρους.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι τροφές που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τα ανωτέρω προβλήματα και να κερδίσουμε τέλος πάντων την επίπεδη κοιλιά που επιθυμούμε και αναζητούμε εδώ και καιρό, σύμφωνα με το spirossoulis.com:

Σολομός: Είτε το πιστεύετε είτε όχι τα υγιεινά λιπαρά, όπως είναι αυτά που περιέχονται στον σολομό και στον τόνο μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην καταπολέμηση των φλεγμονών. Βάλτε τα στην εβδομαδιαία διατροφή σας.

Λιναρόσπορος: Μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο λιναρόσπορος είναι γεμάτος Ωμέγα-3 λιπαρά, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Βατόμουρα: Τα βατόμουρα είναι πλούσια σε βιοφλαβονοειδή τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Κάρι: O κουρκουμάς για την ακρίβεια είναι το βασικό συστατικό του κάρι και αποτελεί μια από τις πιο αντιφλεγμονώδεις τροφές στον κόσμο. Αυτό το παραδοσιακό Ινδικό μπαχαρικό περιέχει επίσης βιοφλαβονοειδή.

Ενταμάμε: Πλούσιο σε ισοφλαβόνες και Ωμέγα-3 λιπαρά, το ενταμάμε μπορεί να να σας απαλλάξει από τις φλεγμονές και να σας χαρίσει μια πιο επίπεδη κοιλιά.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ