Τατιάνα Μπλάτνικ-Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν: Μαμά & κόρη stylish παρά ποτέ - Με floral & πολύχρωμα σύνολα σε επίσημο event

Φανταχτερές αποχρώσεις σε καλοκαρινή διάθεση

Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus γιόρτασε την 50η επέτειό του με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο Vertigo Pool & Sunset Bar, στο rooftop του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου, συγκεντρώνοντας εκλεκτούς προσκεκλημένους, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, πολιτικών προσώπων και καλλιτεχνών.

Την ανακαίνιση του Vertigo επιμελήθηκε η in-house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Παπατριανταφύλλου. Η ομάδα κατάφερε να αναβαθμίσει τον χώρο σε μία όαση δροσιάς, χαλάρωσης και κομψότητας, ενισχύοντας την συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και την Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Μαμά και κόρη για ακόμη μία φορά τράβηξαν όλα τα βλέμματα με τις άψογες στυλιστικές τους επιλογές.

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Σούπερ σικ εμφάνιση με τη μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν - Η μεταξωτή παντελόνα με τα ιδιαίτερα μοτίβα (φωτό)

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου φόρεσε ένα κομψό πράσινο deux pieces, το οποίο αποτελούνταν από αέρινη παντελόνα και πουκάμισο.

Ολοκλήρωσε το σικ look της με χρυσά σανδάλια, περίτεχνα ροζ σκουλαρίκια και ιδιαίτερη τσάντα φάκελο με prints.

Διαβάστε ακόμη: Αλλαγή σελίδας μετά τον χωρισμό - Με νέους συντρόφους Οικονομάκου, Αντωνά, Μπλάτνικ, Πιερίδη (φωτό)

Δίπλα της, εξίσου κομψή ήταν και η Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν, με ένα τέλειο πορτοκαλί φόρεμα με κοντό μανίκι και maxi μήκος με floral μοτίβο.

Απογείωσε το σύνολο με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και ασορτί σανδάλια.

Μάλιστα, τόσο η Τατιάνα, όσο και η Μαρί είχαν matchy matchy pedicure σε κόκκινο χρώμα.

Κούκλες και οι δύο με φανταχτερά outfits, σε χρώματα που θα φορεθούν πολύ το φετινό καλοκαίρι!

Την ανακαίνιση του Vertigo επιμελήθηκε η in-house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Παπατριανταφύλλου. Η ομάδα κατάφερε να αναβαθμίσει τον χώρο σε μία όαση δροσιάς, χαλάρωσης και κομψότητας, ενισχύοντας την συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Η διακόσμηση του Vertigo φέρει την καλλιτεχνική σφραγίδα του γνωστού interior designer Carlos Mota από τη Νέα Υόρκη. Ο Mota επέλεξε το κίτρινο ως κύριο χρώμα για να αναδείξει την φωτεινότητα και τη ζεστασιά του ήλιου. Ο δημοφιλής interior designer επέλεξε τοπικά φυτά και λουλούδια δημιουργώντας ένα «καταφύγιο» από τους φρενήρεις ρυθμούς της Αθήνας.

Στον ανανεωμένο χώρο του rooftop παρουσιάστηκαν επίσης σημαντικά έργα τέχνης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο εικαστικό Cédric Bouteiller που εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts. Οι πίνακές του Cedric Bouteiller, εμπνευσμένοι από το urbanism, συνδυάζουν αστικές εικόνες και fashion icons, με κεντρικό θέμα τις γυναικείες μορφές. Τα έργα του Bouteiller ενσωματώνουν διάφορες τεχνικές όπως μοντέρνα φωτογραφία, σύγχρονη ζωγραφική,γκράφιτι, ψηφιακή τέχνη και κολάζ, δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις που εντυπωσιάζουν.

Η έκθεση των έργων του Cédric Bouteiller θα παραμείνει στον χώρο του ξενοδοχείου για δύο εβδομάδες ακόμη, ανοιχτή τόσο για τους πελάτες του ξενοδοχείου όσο και για το ευρύ κοινό.
Χορηγοί της βραδιάς ήταν το ‘The Greek Designers Store’ και η Αθηναίκή Ζυθοποιία.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για το ξενοδοχείο St George Lycabettus, προσφέροντας στους καλεσμένους μια ξεχωριστή εμπειρία και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του ξενοδοχείου στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και ανέσεων ενώ συγκίνησε και το επετειακό βίντεο που προβλήθηκε από τις οθόνες του Vertigo.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ