Απόστολος Λύτρας: «Υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία» - «Η σύζυγος μου δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει τα πράγματα μου» – Η ανακοίνωση μέσα από την φυλακή

"Η σχέση μας περνούσε κρίση", συμπλήρωσε.

Μέσα από την φυλακή εξέδωσε ανακοίνωση, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, που κακοποίησε την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο δικηγόρος μιλά για τεράστιά ανθρωποφαγία και αναφέρει ότι ουδέποτε η σύζυγός του αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε του ανήκει γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω και τηλεφωνικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες . Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. 

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Διαβάστε ακόμα: Αγωγή διαζυγίου καταθέτει η Σοφία Πολυζωγοπούλου σε βάρος του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα: Τα προβλήματα στον γάμο - Ζούσαν χωριστά τους τελευταίους 4 μήνες (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: «Θα γίνει οικονομικός έλεγχος, υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι» - Τι λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: Πρώτο βράδυ στη φυλακή - Τσακώθηκε με συγκρατούμενο που είναι μαζί του στο κελί (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Διαβάστε όλα τα μηνύματα που έστειλε ο Λύτρας στην Πολυζωγοπούλου - «Ξεκατινιαστείτε, αλλά υπάρχουν απλήρωτοι στο γραφείο» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά»: Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – Την έβαλε σε γκρουπ στο viber και επικοινωνούσε μαζί της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ