TopWoman η Macy Truscott: Πήγε στην Ρόδο ως τουρίστρια, βρήκε αδέσποτο σκύλο & τον υιοθέτησε - Ο έρανος και το συγκινητικό βίντεο

Οι εικόνες στο Tiktok έχουν γίνει viral

Μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική πράξη έκανε μία Αγγλίδα τουρίστρια κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα.

Η Μέισι Τρούσκοτ (Macy Truscott) με καταγωγή από την Μ.Βρετανία επισκέφθηκε στα τέλη του Απριλίου τη Ρόδο, ώστε να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό και το υπέροχο νησί.

Ωστόσο, αυτό που της επιφύλασσε η μοίρα δεν το περίμενε ούτε η ίδια!

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, συνάντησε ένα μικρό αδέσποτο σκυλί που την κοίταζε με βουρκωμένα μάτια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε ότι έπρεπε να το πάρει μαζί της: «Δεν γίνεται, πρέπει να σε πάρω σπίτι».

Η Μέισι φρόντισε τον μικρό Άρλο όσο έμενε στη Ρόδο, αλλά η στιγμή του αποχωρισμού ήταν αναπόφευκτη. Τον άφησε πίσω με δάκρυα στα μάτια, δίνοντάς του όμως μια υπόσχεση: να επιστρέψει και να τον πάρει στην Αγγλία.

Για να πραγματοποιήσει αυτή την υπόσχεση, η Μέισι ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1.000 αγγλικές λίρες. Με αυτά τα χρήματα, κατάφερε να οργανώσει το ταξίδι του Άρλο στην Αγγλία.

Τον Μάιο, η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα. Ο Άρλο βρήκε ένα νέο σπίτι σε ένα ήσυχο προάστιο της Αγγλίας, όπου απολαμβάνει πλέον μια καλύτερη ζωή. Η Μέισι όχι μόνο έκανε μια καλή πράξη για τον Άρλο, αλλά βοήθησε και μια άλλη οικογένεια να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλί από την Ελλάδα στην Αγγλία.

Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με τις εικόνες στο TikTok να γίνονται viral. Η Μέισι ανέφερε πως θα κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια στον Άρλο, που δείχνει όπως αναφέρει ευτυχισμένος, στο νέο ξεκίνημα της ζωής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ