Νίκος Κουρής: Με τον γιό του για το αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή – Είναι κούκλοι & μοιάζουν σαν 2 «σταγόνες νερό» (φωτό)

Χωρίς την μαμά και σύζυγο, Έλενα Τοπαλίδου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, διοργανώνεται ένα αφιέρωμα στη μνήμη του αξέχαστου θεατρικού δημιουργού Λευτέρη Βογιατζή. 

Η θρυλική παράσταση «Αντιγόνη», που σκηνοθέτησε ο ίδιος στην Επίδαυρο το 2006, θα προβληθεί στις 21, 22 και 23 Ιουνίου στον Χώρο Δ της Πειραιώς 260. 

Πρόκειται για την sold out παράσταση που υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς και παρουσιάστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Νίκος Κουρής βρέθηκε εκεί με τον μονάκριβο γιό του, ώστε να απολαύσουν την παράσταση και φωτογραφήθηκαν με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Οργανισμού Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε., Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Διαβάστε ακόμα: Το διαφορετικό γαμήλιο δώρο των Ράδιο Αρβύλα στους νεόνυμφους: «Να βρείτε μια γυναίκα να σας θαυμάζει όπως η Έλενα Τοπαλίδου τον Νίκο Κουρή» (βίντεο)

Είναι συγκλονιστικό, το πόσο μοιάζουν πατέρας και γιός.

Εδώ και περίπου 18 χρόνια ο Νίκος Κουρής είναι ζευγάρι με την χορεύτρια και επίσης ηθοποιό Έλενα Τοπαλίδου, με την οποία παντρεύτηκαν πέρσι τον Δεκέμβριο. 

Είναι από τα πιο ταιριαστά κι αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο ερχομός του γιου τους, ο οποίος πάντα αποτελεί προτεραιότητά τους.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Κουρής & Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν: Δείτε τι έκανε η νύφη όταν ο παπάς είπε «η δε γυνή» - Φωτογραφικό άλμπουμ και βίντεο από την εκκλησία και το γλέντι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ