Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν με ενδιέφερε να μπω στην τηλεόραση για να γίνω παρουσιάστρια» - «Δεν είχα ποτέ την κάψα να κάνω τη χαριτωμένη» (βίντεο)

 «Θα ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω με τον τρόπο που θέλω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η πολυτάλαντη Νάντια Κοντογεώργη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και στην Αθηναίδα Νέγκα.

Η ηθοποιός μίλησε για όσα την ελκύουν στην τηλεόραση, εξηγώντας ότι δεν την ενδιέφερε ποτέ απλά να γίνει παρουσιάστρια.

Για την ιστορία, πέρα από την μεγάλη καριέρα που έχει χτίσει σε θέατρο και κινηματογράφο, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση ψυχαγωγικών εκπομπών στην τηλεόραση, όπως το «Φλερτ» και το «Dot.».

Όπως εξήγησε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Το απολαμβάνω πάρα πολύ γιατί υπάρχει μία άμεση επικοινωνία με τον κόσμο και επειδή ακριβώς έχω μεγαλώσει με το να έχουμε επίκεντρο στη ζωή τον άνθρωπο. Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την παρουσίαση δεν είναι αυτοαναφορικός. Πάντα έχω στο μυαλό μου πώς μπορούμε να δώσουμε μια πληροφορία, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εκεί, τι μηνύματα πρέπει να μεταφερθούν, την ευθύνη του δημόσιου λόγου. Δεν με ενδιέφερε να μπω στην τηλεόραση για να γίνω παρουσιάστρια τελεία. Δεν είχα ποτέ τέτοια κάψα για να κάνω τη χαριτωμένη».


Διαβάστε ακόμα: Μα πόσο όμορφη, χαριτωμένη μικρούλα ήταν η Νάντια Κοντογεώργη 3 ετών – Υπέροχη φωτό με την ολόιδια μαμά της

Στην πορεία, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι: «Καταλαβαίνω το διασκεδαστικό γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος, απλώς εγώ δεν είμαι αυτό».

Τέλος, η Νάντια Κοντογεώργη, είπε πως: «Θα ήθελα να συνεχίσω να το κάνω αλλά πρέπει να είναι και οι συνθήκες τέτοιες, για να αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι αυθεντικά ο εαυτός μου, άρα να προσφέρω με τον τρόπο που θέλω».

Διαβάστε ακόμα: Εντυπωσιακή η εμφάνιση των Karmica στο εορταστικό ΦλΕΡΤ της Νάντιας Κοντογεώργη- Ρεκόρ τηλεθέασης (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ