Παύλος Πολάκης: «Ω ρε π@@στη δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» – Το σχόλιό του για τον περιορισμένο χρόνο ομιλίας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

Νέο σόου από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παύλο Πολάκη

Συνεχίζει τον δικό του σκοπό ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παύλος Πολάκης ο οποίος έχει ξεφύγει, βρίζοντας πλέον μέσα στη Βουλή.

«Ωωω ρε π@@στη δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» αναφώνησε ο Παύλος Πολάκης από τα ανοικτά μικρόφωνα, την ώρα που τοποθετούνταν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τους νέους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών προσφέροντας μια ακόμα «πολάκεια» κοινοβουλευτική στιγμή.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, υποστηρίζοντας ότι και επι δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

Δείτε ακόμα: Η στιγμή της χυδαίας επίθεσης του Παύλου Πολάκη κατά της Νατάσας Πετρούλια – Το κλάμα της Αθηνάς Λίνου – Δείτε το βίντεο 

Ο κ. Πολάκης επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής του στην επιλογή της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Ολγας Μπαλαούρα για την διοίκηση της 1ης ΥΠΕ.

«Εμείς κυρία Μπαλαούρα στον Άγιο Σάββα κάναμε πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα κατ οίκον εξέτασης καρκινοπαθών ξεκίνησε επί δικών μας ημερών» είπε ο βουλευτής για να αναφωνήσει την απρεπή φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται.

Δείτε ακόμα: Πολάκης: «Δεν παίρνω πίσω το βούλωστο» - Συρεγγέλα: «Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στην πολιτική» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ