Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά για τη φωτιά στην Αττική: "Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας, χάνονται άνθρωποι - Βουλιάζουμε στην κατάθλιψη & στην ανασφάλεια" (φωτό)

Η οργισμένη ανάρτηση της τραγουδίστριας

Τη δική της αγανακτισμένη ανάρτηση για την φωτιά που μαίνεται εδώ και δύο 24ωρα στην Αττική έκανε η Καίτη Γαρμπή.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβασε μία δημοσίευση στον λογαριασμό της στο x (πρώην twitter) σημειώνοντας:

«Οι δασικές πυρκαγιές οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ανθρώπινη απροσεξία και σε ένα πολύ μικρότερο στις αναφλέξεις από τη θερμότητα του ήλιου. Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας, χάνονται άνθρωποι, χάνονται ζώα, χάνονται σπίτια, χάνονται δάση, χάνεται η ψυχική μας υγεία και μετά από κάθε πυρκαγιά βουλιάζουμε στην κατάθλιψη και στην ανασφάλεια. Τι θα γίνει; Εμείς ευθυνόμαστε για την κλιματική αλλαγή!

Πότε θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας; Μένουμε ήσυχοι και ασφαλείς στο σπιτάκι μας και αν σήμερα καίγεται το σπίτι του διπλανού ουφ, πάλι τη γλυτώσαμε αλλά αύριο ποιός μας λέει πως δεν θα είναι το δικό μας; Απανθρακώνεται η Ελλάδα και φέτος από πυρκαγιές που δεν σβήνουν με τίποτα και το ξέραμε! Κάθε χρόνο το ξέρουμε και το περιμένουμε. Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν…», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Καίτη Γαρμπή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια έκανε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία σημείωσε τα παρακάτω:

«1/7 μάθαμε πως μπαίνουμε "στο σκληρό πυρήνα της αντιπυρικής περιόδου". 40 μέρες μετά η φωτιά στον Βαρνάβα στις 11/8 επεκτάθηκε σε ακτίνα 30-40 χιλιομέτρων & έφτασε στο Χαλάνδρι! Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Αττική! Φταίνε οι κηλιδώσεις και τα επιθετικά πεύκα. Χάος ανίκατε μάχαν».

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Οδοιπορικό του eirinika στον καμένο Διόνυσο - Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα δεκάδες τσουρουφλισμένα σπίτια

Διαβάστε ακόμη: «Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια»: Απανθρακωμένη 60χρονη μητέρα δύο παιδιών σε επιχείρηση στο Χαλάνδρι - Κατέφυγε στο μπάνιο για να σωθεί (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr