Την άφησε πάμφτωχη και αυτοκτόνησε: Ο πολυεκατομμυριούχος Μπράντον δεν άντεξε τα 36 εκατ. χρέος – 1 μήνα μετά η Κάντις μετακομίζει με δανεικά από τους φίλους (φωτό & βίντεο)

Δάνεια, υποθήκες και τρικς, δημιούργησαν τεράστιες οφειλές που οδήγησαν τον Brandon στην αυτοκτονία και την Κάντι να... ξεσπιτωθεί

Η influencer Candice Miller πουλάει το σπίτι της στο Hamptons ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του συζύγου της Brandon.

Η influencer Mama & Tata - η οποία έκτοτε έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram και τον ιστότοπο για το ιστολόγιό της, το οποίο έτρεχε με την αδελφή της Jenna Crespi - έχει βάλει αγγελία το σπίτι της στην περιοχή Water Mill, στη Νέα Υόρκη για 15.5 εκατομμύρια δολάρια με την Bespoke Real Estate.

Τα χρέη είναι τόσο μεγάλα που για να μετακομίσει ζήτησε δανεικά από τους φίλους της.

 

 

Σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας, το σπίτι τέθηκε στην αγορά στις 9 Αυγούστου, από ένα μήνα μετά τον θάνατο του Μπράντον στις 3 Ιουλίου, επιβεβαιώνουν τα ηλεκτρονικά αρχεία από το νεκροταφείο New Montefiore.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων αυτοκτόνησε αφού εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Stony Brook Southampton στις 30 Ιουνίου, αναφέρουν οι New York Times. Η Candice φέρεται να έκανε διακοπές στην Ιταλία με τα παιδιά τους τη στιγμή του θανάτου του Brandon. 

Ο Brandon ήταν διευθύνων εταίρος στην Real Estate Equities Corporation (REEC) και εντάχθηκε στην εταιρεία το 2004 ως επικεφαλής του τμήματος εξαγορών και οικονομικών, ανέφερε προηγουμένως το People.

Πριν από το θάνατό του, φέρεται να έκανε ταχυδακτυλουργικά αρκετές υποθήκες για να πληρώσει για το σπίτι της οικογένειάς του στο Χάμπτονς, συμπεριλαμβανομένου ενός «δανείου 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων από μια συμβατική τράπεζα» και μιας «υποθήκης 2 εκατομμυρίων δολαρίων από μια εταιρεία που διαφήμιζε δάνεια μετρητών», σύμφωνα με τους Times.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγαλύτερη πίεση όταν μια εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων προσέγγισε σχετικά με μια καθυστερημένη πληρωμή αφού δάνεισε στην εταιρεία του 36 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το μέσο. 

Επίσης εταιρεία ενοικίασης επίπλων που ισχυρίστηκε ότι δανείστηκε έπιπλα ύψους 64.000 δολαρίων και τους χρωστούσε 100.000 δολάρια σε αμοιβές του είχαν κάνει αγωγή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr