ΗΠΑ: Σκότωσε την πρώην νύφη της & αυτοκτόνησε – «Ήθελα να λάβει την πλήρη κηδεμονία της εγγονής μου, ο γιος μου» (φωτό & βίντεο)

Όσα ισχυρίζονται οι γονείς του θύματος, ζητώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στην εγγονή τους.

Πριν από ένα μήνα μια 65χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ βγήκε εκτός ελέγχου και σκότωσε την πρώην νύφη της και έπειτα αυτοκτόνησε…

Ποιος ήταν ο λόγος που άφησε την εγγονή της ορφανή από μητέρα;

Οι γονείς του θύματος φέρνουν νέα δικαστικά έγγραφα στο φως!

Σύμφωνα με την New York Post, είχε ως αρρωστημένο στόχο να εξασφαλίσει ο γιος της την πλήρη κηδεμονία του παιδιού του ζευγαριού.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Μαρίσα κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγός της έχει πάρει την τετράχρονη Λίλι μαζί του στην πολυτελή του κατοικία στο Σικάγο και, με το πρόσχημα ότι πενθεί τη μητέρα του και την πρώην του, τους έχει απαγορεύσει την οποιαδήποτε επικοινωνία με τη μικρή.

Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος

Η 55χρονη δολοφόνος με το όνομα Καθλίν Λι είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο και προτού βάλει τέλος στην δική της ζωή, σκότωσε την πρώην νύφη της, την 45χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής Μαρίσα Γκάλογουεϊ.

Την σκότωσε στις 26 Ιουλίου σε έναν δρόμο του Μανχάταν με στόχο να έχει την πλήρη κηδεμονία του παιδιού, ο γιος της.

«Είναι σαφές ότι η μητέρα [του Ριντ] είχε σχέδιο να σκοτώσει τη Μαρίσα προκειμένου ο γιος της να αποκτήσει την [πλήρη] επιμέλεια. Δυστυχώς, [ο Ριντ] έχει επιδείξει την πρόθεση να προωθήσει τους ίδιους στόχους της μητέρας του, καθώς αρνείται να μας παράσχει οποιαδήποτε πρόσβαση στη Λίλι εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες» αναφέρουν οι παππούδες της 4χρονης στα δικαστικά έγγραφα.

Οι γονείς του θύματος ζητούν από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν να τους μεταβιβάσει τον χρόνο ανατροφής της Μαρίσα, που είχε καθοριστεί σε συμφωνία επιμέλειας του 2022 με τον Ριντ.

Ακόμα, ζητούν επίσης να δοθεί εντολή στον Ριντ να συνεχίσει να ζει στη Νέα Υόρκη μέχρι η Λίλι να γίνει 18 ετών, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τη στενή σχέση που έχει με τους παππούδες της και την ετεροθαλή αδελφή της Μάριελ, που η Μαρίσα απέκτησε πριν από 1 χρόνο με δωρητή σπέρματος.

Να σημειωθεί ότι ο Ριντ δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής ούτε καν την επικοινωνία με βιντεοκλήσεις.

«Δεν έχουμε ιδέα για το πώς τα πάει η Λίλι ούτε για το τι έχει πει ο Ριντ στο παιδί για τη μητέρα του», αναφέρουν οι τραγικοί γονείς στα δικαστικά έγγραφα. «Αυτό είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο και πρέπει να διορθωθεί άμεσα». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr